Web Analytics
More
    Reklāma

    Videospēļu abonēšanas serviss PC Game Pass oficiāli pieejams Latvijā

    Jaunākie raksti

    Microsoft videospēļu abonēšanas serviss PC Game Pass, kas koncentrējas tieši uz datorspēļu piedāvāšanu, ir papildinājis oficiālo pakalpojuma valstu sarakstu ar 40 jaunām dalībniecēm.

    Šo valstu saraksts ir papildināts ar kārtu, sniedzot plašam iedzīvotāju lokam visā pasaulē spēlēt dažādas spēles, neveicot vienas konkrētas iegādi, bet piekļūstot plašam videospēļu katalogam. Līdzīgi, kā to nodrošina Xbox Game Pass, bet šis serviss koncentrējas tieši uz datoriem nevis spēļu konsolēm.

    Reklāma

    Šo valstu skaitā ir gan Baltijas valstis un attiecīgi Latvija, kā arī Slovēnija, Rumānija, Katara, Ukraina, Albānija, Luksemburga, Gruzija un citas. Aptverts ir diezgan plašs ģeogrāfiskais novietojums. Šajā gadā Microsoft plāno piedāvāt tādas spēles kā Minecraft Legends no Mojang Studios, Redfall no Arkane Austin un Starfield no Bethesda Game Studios.

    Konkrētais valstu atbalsta paplašinājums varētu būt saistīts ar Activision Blizzard iegādi, lai tādā veidā vēl vairāk nostiprinātu savas pozīcijas videospēļu izstrādes un pārdošanas tirgū. Ja vien darījums tiks līdz galam oficiāli apstiprināts. Šajos abonēšanas servisos gan parasti neatrodas pašas jaunākās un labākās videospēles, vai arī tās nonāk pēc krietni ilgāka laika, kad jau ir zaudējušas pirmo popularitātes vilni.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Juziks
    12.04.2023 20:16

    Sony joprojām turpina sūkāt ar atbalstu Baltijā. Microsoft pārņem iniciatīvu.

    REALAIS
    13.04.2023 00:06
    Reply to  Juziks

    Sony nav PC abonomenta. Te nekas nav minēts par Xbox.

    Rudolfs
    13.04.2023 10:13
    Reply to  Juziks

    Man ir UK PS konts. Iepirku PS Extra abonementu, kad bija atlaides uz gadu par vienas spēles cenu. Tā kā praktiski nespēlēju spēles atkārtoti, man ideāls variants. Viss strādā.

    Reklāma