Web Analytics
More
    Reklāma

    Arī Latvijā beidzot būs pieejams Xbox “PC Game Pass” Insider priekšskatījums

    Jaunākie raksti

    Pirmo reizi vēsturē PC Game Pass, Xbox ikmēneša spēļu dalība, paplašina savu priekšskatījuma piedāvājumu, un tajā tiek iekļautas 40 jaunas valstis, tostarp Latvija!

    Sākot ar otrdienu, 28. februāri, eksperti un jomas pārzinātāji (Insiders) var reģistrēties, lai saņemtu agrīnu piekļuvi PC Game Pass, kas nodrošinās viņiem tūlītēju piekļuvi bibliotēkai ar simtiem augstas kvalitātes datorspēļu operētājsistēmā Windows, tostarp jaunākajiem Xbox Game Studios izlaidumiem, ikoniskām Bethesda spēlēm, dalībai EA Play un ekskluzīvi īpaši biedriem paredzētām priekšrocībām Riot spēlēs. To spēļu vidū, kas drīzumā būs pieejamas ar PC Game Pass, ir arī Minecraft Legends un Redfall.

    Reklāma

    PC Game Pass lietotājiem visās valstīs, tostarp Latvijā, oficiāli būs pieejams tuvāko mēnešu laikā. Tikmēr spēlētāji var reģistrēties, lai pievienotos programmai Insider, un iegūtu priekšskatījuma piekļuvi, lejupielādējot lietotni Xbox Insider Hub. Reģistrētie spēlētāji var pievienoties PC Game Pass priekšskatījumam par īpašu testēšanas cenu pirmajam mēnesim.

    Ar šo soli Xbox cenšas nodrošināt, ka spēles prieks un tā spēļu kopiena ir pieejama ikvienam. Līdz ar palaišanos vēl 40 valstu tirgos, PC Game Pass turpmāk būs pieejams spēļu kopienas dalībniekiem no 86 valstīm visā pasaulē, lai spēlētu simtiem spēļu kopā ar draugiem un ģimeni.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Raimonds Talcis
    28.02.2023 12:20

    Jautājums zinošiem lietotājiem:

    Vai Xbox game pass ir pieejams konsolēm Latvijā ar Latvijas reģiona kontu?

    REALAIS
    28.02.2023 12:29

    Xbox’am nav Latvijas reģiona?!

    Māris
    28.02.2023 12:33
    Reply to  REALAIS

    Nav gan, oficiāli Xbox konsoles Baltijas valstīs neeksistē un nav nekāda atbalsta.

    REALAIS
    28.02.2023 12:40
    Reply to  Māris

    Šis PC gamepass ir mazs solis vismaz uz kaut ko. Bet ar Gamepass to noteikti vajag, viņiem mērķis ir liels, ir jāpanāk Gamepass izplatība kā minimums visās Eiropas valstīs sākumā.

    Last edited 1 year ago by REALAIS
    Austere
    28.02.2023 17:18

    O, beidzot varēs karti piesiet lv kontam nevis Īrijas, lai abonētu pakalpojumus.. . Atsevišķu spēļu iegādei, visticamāk, vajadzēs turpināt vpn izmantot uz pirkuma brīdi, lai dabūtu no citiem reģioniem paredzētās uz savu kontu. Ceru, ka arī iekārtu pirkumi būs normāli pieejami, savādāk amazones de versija tiek izmantota, jo tur daudzkārt lētāk nekā lv internetveikalos un piegāde pat ātrāka nekā no daža laba lv internetveikala 🙃

    Artūrs
    28.02.2023 18:51

    Kad būs xcloud Latvijā?

    Austere
    28.02.2023 21:15
    Reply to  Artūrs

    Pieļauju domu, ka kopā ar game pass. šobrīd xcloud var aktivizēt tikai ar vpn game pass lietotnē, vai ar vpn uz rutera kuram pieslēgts tv ar uzinstalētu atbilstošo lietoni, savukārt game pass android lietotni var dabūt tikai no konta ja apakšā reģistrētais Google profils ir zem atbalstītās Valsts (vai vienk dabūt kreiso apk) . Principā ir divas validācijas kuras jāapaiet ar vpn – lietotnes dabūšana un pašas spēles strimošana, jo lietotne sadaļa paliek aktīva bet palaižot spēli skatās valsti.

    Cik paskatījos, tad adrese kā aktivizēt ar aprakstu uz insaider, lai testētu (pats netestesu, sēdēšu tālāk fallout un no mans sky 🙃) : https://support.xbox.com/en-GB/help/account-profile/manage-account/xbox-insider-hub

    Last edited 1 year ago by Austere
    Martins
    01.03.2023 08:14

    Varat pateikties man. (Jokoju) Man reģions bija uzlikts Latvija, bet sistēmas valoda US un PC Gamepass man bija pieejams. Es pat nenojautu, ka man nevajadzētu būt piekļuvei. Līdz viena spēle nekādi neinstalējās – viena vienīgā no visām, ko spēlēju. Bija rakstīts, ka ir iekļauta ar manu gamepass, bet ieinstalēt nevarēju. Biju nonācis līdz secinājumam, ka spēle publicēta Microsoft Store un Xbox app atsevišķi, kas lika tai uzvesties citādāk. Tāds bija mans minējums un nu rakstīju gan spēles supportam, gan Microsoftam par bagu. Šie to padeva tālāk, atzīstot, ka kaut kas nav tā. Bet es nepadevos – pamanīju, ka, ja atveru pārlūka Xbox lapu no en-us vai PL, spēle parādijās korekti ar gamepass, bet, kad atvēru no vienīgās lapas, kur Latvijā to spēli varam nopirkt, tur opcijas nav. Skatos datoram ir reģions “Latvia” uzlikta, ok, nomainu uz Poliju un, pēkšņi spēle ir pieejama. Bet tas man vienalga lika domāt, kāpēc citas spēles man ir pieejamas Latvijā. Tad nu pārslēdzos uz Latviju atpakaļ, atradu, kur man lokālā valoda uzlika uz US – ja to nomainīju uz “Latvia”, tad pēkšņi Gamepass man vairs nebija pieejams un neko nevarēju ieinstalēt. Kas zin, varbūt baga esamība lika apsvērt šiem, ka nav iemesla Latvijai neīstenot piekļuvi,… Read more »

    Reklāma