Web Analytics
More
    Reklāma

    Kickstarter platformā pieejama tastatūra, kurai taustiņu vietā būs Lego klucīši

    Jaunākie raksti

    No Lego klucīšiem mūsdienās laikam var uzbūvēt visu, tāpēc nav pārsteigums, ka aktīvisti Kickstarter platformā ir palaiduši projektu mehāniskajai klaviatūrai ar Lego pogām. MelGeek Pixel klaviatūra jau savākusi nepieciešamo sākuma finansējumu, lai varētu uzsākt produkta ražošanu.

    MelGeek Pixel būs tā saucamā TKL jeb 75% bezvadu mehāniskā klaviatūra, jo tai būs pieejama pilna tastatūra, izņemot skaitļu bloku labajā pusē. Kā jau noprotams no nosaukuma, tā būs pilnībā veidota no Lego klucīšiem. Pamatne būs veidota tā, lai uz tās var piestiprināt klucīšus. Klaviatūrai būs iespējams ne tikai mainīt virsējos taustiņus, bet arī pašu mehānismu, kas to padara plaši pielāgojumu katra vajadzībām.

    Reklāma

    Papildu pielāgojumiem ap pogām varēs veidot savu Lego dizainu, jo visai platformai iespējams tos piestiprināt. Tāpat Lego klucīšus varēs piestiprināt zem pašiem slēdžiem, padarot šo par lielu spēļu virsmu. Kaut arī ideja šķiet ļoti piesaistoša Lego faniem, tomēr šo produktu gribētos pārbaudīt praksē. Ir aizdomas, ka daudzie plastmasas punktiņi, uz kuriem stiprināt klucīšus, varētu durties plaukstā.

    MelGeek Pixel ir veiksmīgi sasniedzis savu pūļa finansējuma mērķi, kas sākumā bija 50 tūkstoši dolāru, bet jau tagad ir savākti 767 tūkstoši dolāru. Klaviatūras pamata cena ir 199 dolāru, bet varētu augt līdz 269 dolāriem nākotnē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    bobis
    04.12.2022 14:30

    Diezvai ta bus erta prieks pirkstiems.

    ezgg
    05.12.2022 15:54
    Reply to  bobis

    Izskatās, ka ar tavu tastatūru arī švaki rakstās..

    Reklāma