Web Analytics
More
    Reklāma

    LEGO pieaugušo auditorijai piedāvā kustīgu globusu

    Jaunākie raksti

    Plastikāta LEGO klucīši jau sen vairs nav paredzēti tikai bērniem, un vēl viens apliecinājums tam ir jaunais LEGO pasaules globuss.

    Šis komplekts būs tēmēts tieši pieaugušo auditorijai, taču spēkus salikšanā varēs izmēģināt arī bērni. Tā kā globuss būs 3D formas, līdz ar to tas nebūs no vieglāk konstruējamiem. Tieši pēdējos gados uzņēmums sāk koncentrēties uz pieaugušo auditoriju ar dažādiem speciāliem produktiem. Piemēram, Titāniks vai pasaules 2D formas karte.

    Reklāma

    Globuss nebūs tik liels, kā tie, kas kādam vēl glabājas mājās no senākiem laikiem, jo vismaz manā acu priekšā viens tāds parādās. Šīs LEGO konstruktors būs 40cm augsts un 26cm diametrā, līdz ar to tas saliktā veidā arī neaizņems lielu daļu dzīvojamās telpas, bet to varēs ērti novietot. Šis globuss noteikti noderēs arī mācību nolūkos, jo gan katram kontinentam, gan okeānam ir piestiprināms nosaukums. Un kā jau parasti, uzņēmums cenšas radīt pietiekami autentiskus produktus, lai tie būtu līdzīgi reālajai dzīvei, bet izskatās, ka Latvijas kontūru gan būs grūti atpazīt.

    Avots: LEGO

    LEGO globusa cena būs 199,99 EUR, un tas būs pieejams no 1. februāra. To varēs iegādāties arī Latvijā.

    AvotsGizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    digitalk
    21.01.2022 17:10

    > LEGO globusa cena būs 199,99 EUR

    piedodiet, par tādu cenu ir labāki produkti ar precīzāku karti

    comment image

    Last edited 2 years ago by digitalk
    Reklāma