Web Analytics
More
    Reklāma

    “Lego” veidos “Twilight” sāgai veltītu kolekciju

    Jaunākie raksti

    Rotaļlietu ražotājs “Lego” līdz šim radījis vairākus tematiskos komplektus, tajā skaitā veltītu vienai no iemīļotākajām Ziemassvētku filmām “Viens pats mājās“, kā arī “Harija Potera” franšīzei. Uzņēmums apstiprinājis, ka drīzumā līdzīgā veidā iepriecinās arī “Twilight” (latviski “Krēsla”) filmu sērijas fanus, radot uzreiz divus tematiskos komplektus.

    Viens no diviem “Lego” komplektiem, kas tiks radīti “Twilight” faniem, būs Kalenu māja. Ideja par to pieder “Lego” entuziastam Nikam Maiklam. Otra uzvarētāja ir Valentīna Bima, kura radījusi dizainu Botāniskā dārza komplektam, kas bija redzams sāgas otrajā daļā. Kopumā konkursam tika pieteikta 71 ideja, ar kurām var iepazīties attēlā zemāk.

    Reklāma

    Avots: Lego

    Pirmajā “Twilight” veltītajā komplektā galvenais objekts ir Kalenu māja, ko papildinās četras minifigūras: Bella, Edvards, Kārlails un Džeikobs. Mājai ir trīs stāvi ar bibliotēku, virtuves/dzīvojamo zonu, Kārlaila kabinetu un citām telpām. Pagaidām nav pieejama plašāka informācija par abiem topošajiem “Twilight” “Lego” komplektiem.

    AvotsGizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma