Web Analytics
More
    Reklāma

    Tuvojoties Ziemassvētkiem, “Lego” radījis filmai “Viens pats mājās” veltītu komplektu

    Jaunākie raksti

    Gada gaidītākie svētki – Ziemassvētki – patiesībā jau vairs nav aiz kalniem. Viena no filmām, kas daudziem kļuvusi par ilggadēju tradīciju šo svētku gaidīšanas laikā, ir “Viens pats mājās” (“Home Alone”). Ņemot vērā, ka arī pēc vairāk nekā 30 gadiem šī filma ir absolūts favorīts, kompānija “Lego” radījusi īpašu pārsteigumu kvēlākajiem faniem. Uzņēmums nupat izziņojis savu jaunāko un līdz šim lielāko “Lego Ideas” komplektu – ikonisko Kevina Makkalistera māju.

    Šis modelis sastāv no 3 955 “Lego” klucīšiem, no kuriem var uzcelt māju, kas līdzinās filmā “Viens pats mājās” esošai. Tajā ir vairākas telpas, kuras izskatās līdzīgi filmā redzētajām, iekļaujot arī Kevina izliktos slazdus Harijam un Mārvam. “Lego” nav aizmirsis arī par biedējošo krāsni, kas atrodas mājas pagrabā.

    Reklāma

    Avots: Lego

    Ēka kopumā izskatās pēc lielas leļļu mājas, ar ko var izpausties pēc sirds patikas. “Lego” norāda, ka šis komplekts pārdošanā nonāks 1. novembrī un maksās 250 ASV dolārus. Līdz ar to lielākie fani to varēs salikt līdz ar pirmās daļas parādīšanos TV ekrānos, kas parasti ir novembra beigās.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Elektriķis
    26.10.2021 10:05

    Šie nu gan pieķēza dabu. Vienreiz saliec to “puzli” un viss… Kurā kastē, šķirotajos atkritumos, to mest? Vai pie “Vienreizējiem traukiem”?

    26.10.2021 13:44

    Eglītes vietā. Vismaz skujas nebirs. Plus oriģinālāk par ķīniešu eglītēm.

    Last edited 2 years ago by Kristaps Ķēdis
    Reklāma