Web Analytics
More
    Reklāma

    Ugreen ar NASync izziņo ienākšanu atmiņas produktu tirgū

    Jaunākie raksti

    Ugreen, ko daudzi pazīst kā uzlādes risinājumu ražotāju viedierīcēm, izziņojuši plānus ienākt NAS jeb tīkla disku masīvu tirgū. Ugreen kopā ar Intel veidos NASync sērijas ierīces, kas būs sākumā pieejamas Kickstarter.

    NASync sērijs NAS iekārtas būs paredzētas gan uzņēmumiem, gan arī mājas lietotājiem. NASync izmantos Intel Core i5 procesorus, kā arī lietotāji varēs papildināt operatīvo atmiņu pēc saviem ieskatiem.

    Reklāma

    Mājas lietotājiem NASync būs pieejami NAS ar divām vai četrām disku vietām, biznesa lietotāji tiks arī pie 6 un 8 disku masīviem ar līdz pat 184 TB atmiņu un 32 GB DDR5 RAM.

    Visiem NASync modeļiem (jā, arī mājas lietotājiem paredzētājiem) būs vismaz divas M.2 SSD tipa atmiņas pievienošanas iespējas, lai uzlabotu NAS ātrdarbību.

    Tāpat katra NAS iekārta tiks pie divām Thunderbolt 4pieslēgvietām, SD karšu lasītāja, USB Type-C un arī Type-A pieslēgvietām un pat HDMI ar 8K atbalstu.

    Kickstarter.com varēs sākt pieteikties NASync iegādei un agrīnai atbalstīšanai jau martā. Pagaidām cenas nav zināmas, arī nekas nav minēts par ierīcēs izmantoto programmatūru.

    AvotsUgreen
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Karlis
    14.01.2024 14:10

    Tagad tak viss ir drošībā-mākonī. Kam tad tas vajadzīgs būs?

    Karlis
    15.01.2024 21:07
    Reply to  Artis Ābols

    Nestāsti niekus. TET reklāmā tā vadonis saka, ka mākonī ir drošībā. Un es tam ticu, jo nevar būt, ka melo mums.

    Biteme
    15.01.2024 21:36
    Reply to  Karlis

    Vajag saprast atšķirību starp free un maksas produktiem. Kad cilvēks mielojas par velti, viņam nevajadzētu žēloties ka pēc tortes un kafijas nenes vēl otro un trešo torti, bet cepešus vispār aiznesa atpakaļ uz virtuvi.

    Krotow
    15.01.2024 12:45

    Redzēs kā būs ar firmwares atjaunošanu un administrēšanu bez obligātās draudzēšanās ar “mammu”. Citādi izskatās interesanti.

    Reklāma