Web Analytics
More
    Reklāma

    Izrādās, ka Huawei šobrīd pārdod vairāk salokāmo viedtālruņu nekā Samsung

    Jaunākie raksti

    Šī gada pirmais ceturksnis nesis pārsteigumus salokāmo viedtālruņu tirgū, jo visvairāk telefonu izdevies pārdot nevienam citam kā Huawei, Samsung nobīdot uz otro vietu.

    Uzņēmums Counterpoint Research publiskojis gada pirmo trīs mēnešu salokāmo viedtālruņu pārdošanas rezultātus, kuros redzams, ka Huawei tirgus daļa sasniegusi 35%, taču nav minēts precīzs pārdoto vienību skaits. Salīdzinot ar pagājušā gada pirmo ceturksni, Huawei pārdošanas apjomi auguši par 257%. Huawei veiksmes faktors varētu būt Mate X5 modelis, kas tika izziņots pagājušajā gadā.

    Reklāma


    Šis ir īpaši iespaidīgi un pārsteidzoši, ņemot vērā to, ka Huawei galvenais noieta tirgus principā ir tikai Ķīna. Tikmēr otrajā vietā atrodas Samsung, kura tirgus daļa ir 23%, kas ir 42% samazinājums pret iepriekšējo gadu. Trešajā vietā ar 12% atrodas Honor, bet tam ar 11% tirgus daļu cieši seko Motorola. Arī šiem zīmoliem ir bijuši veiksmīgi pārdošanas rezultāti, kas attiecīgi auguši par 460% un 1473%.

    Avots: Counterpoint Research

    2024. gada pirmajā ceturksnī 55% no pārdotajiem salokāmajiem viedtālruņiem bija tie, kuru forma locās uz pusēm kā grāmatai. Tātad arī šajā segmentē dominē liela izmēra tālruņi, taču šie rezultāti varētu mainīties, Samsung iepazīstinot ar jaunajiem Galaxy Flip6 modeļiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Profs
    01.06.2024 12:14

    ?? “Šis ir īpaši iespaidīgi un pārsteidzoši” ?? ” Ķīnā ir lielākā ekonomika pasaulē, iedzīvotāju skaits ir 2 vietā pasaulē – nekā pārsteidzoša te nav. Drīzāk būtu dzirdēt argumentāciju kāpēc cilvēki vispār tādus monstrus pērk – video un internetu skatīties tomēr ir daudz ērtāk uz datora ar 30″ ekrānu… Bet zvanīt un bildēt ērtāk ir ar mazāka izmēra ierīcēm…

    Biteme
    01.06.2024 12:28
    Reply to  Profs

    Lielpilsētās (un pat mazpilsētās, tādās kā Rīga) cilvēki mēdz 2x dienā mērot ceļu sabiedriskajā pa stundai-divām vienā virzienā un liela daļa aizņem sevi ar video patērēšanu. Neprasi man, vai tas labi vai slikti – es konstatēju faktu. Arī braucot uz Rīgu, cilvēki autobusā un vilcienā dara – jā, ko? Skatās telefonos. Droši vien viņi arī balso(tu) ar savu naudu par salokāmiem ekrāniem. Nav jau tās vietas autobusā 30″ ekrānam))

    Krotow
    02.06.2024 20:29
    Reply to  Profs

    Hujavejam aparāti lētāki, tāpēc vieglāk pieejami publikai, kam tas interesē.

    Skābene
    03.06.2024 08:34
    Reply to  Profs

    Varbūt grib ietaupīt un nošaut 2 zaķus ar vienu šāvienu = telefons ir planšete.
    Man personīgi tas klucis nepatīk, nav ērti nēsājams kabatā un neērts lietošanai mašīnā.

    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    01.06.2024 16:48

    Ķīnieši valda pasauli 💯

    Krotow
    02.06.2024 20:28

    Mhm :D

    Reklāma