Web Analytics
More
    Reklāma

    iFixit jau izjaukuši jauno iPad Pro planšetdatoru un norāda uz vienu potenciālu uzlabojumu (video)

    Jaunākie raksti

    Ierīču izjaucēji iFixit ķērušies pie jaunā iPad Pro izjaukšanas un uzbūves analīzes, jo nedaudz vairāk kā nedēļu pēc to izziņošanas, jaunie Apple planšetdatori nonākuši pie pirmajiem pircējiem.

    Lielos vilcienos jaunie iPad Pro modeļi nav kļuvuši vieglāk labojami, kaut gan Apple izskatās, ka uz to raugās ar sakostiem zobiem. Tomēr iFixit izcēluši, ka viens liels ieguvums ir ertākā akumulatoru nomaiņa, jo planšetdatori aprīkoti ar līmes izvilkšanas cilpu. Tie ļaus atbrīvot pielīmētos akumulators no līmes, tādējādi nodrošinot vieglāku nomaiņu.

    Reklāma


    Tāpat iFixit norāda, ka šaurajam dizainam, kuru tik ļoti izcēla iPad, ir sava cena. Proti, tas samazina iespēju izmantot skrūves, kuru vietā tiek lietota līme. Kā jau zinām, tad tas nozīmē sarežģītāku remontēšanu no tehniskā un drošības viedokļa. Par to jau iepriekš ziņojām saistībā ar Google Pixel vēlmi radīt ļoti viegli labojamus viedtālruņus.

    Paralēli iPad Pro, pie izpētes un izjaukšanas ticis arī digitālais zīmulis Apple Pencil Pro. Redzams, ka tas aprīkots ar žiroskopu, kas ļauj atpazīt pagrieziena kustības. Apple Pencil Pro arī saņēmis haptisko motoru, kas atbild uz dažādām lietotāja darbībām. Pats labākais, ka to beidzot varēs atrast Find My lietotnē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    20.05.2024 16:20

    Nu ja planšetes nav viegli labot lielos vilcienos, tad varbūt tās ir jāremontē mājās pie galda, vai kādā servisā?

    Last edited 1 month ago by KKTK
    Reklāma