Web Analytics
More
    Reklāma

    Jau jūnijā Apple Vision Pro brilles varētu būt oficiāli nopērkamas arī ārpus ASV

    Jaunākie raksti

    Baumas liecina par to, ka Apple jūnijā gatavojas piedāvāt paplašinātās realitātes brilles Apple Vision Pro ārpus ASV tirgus. Uz to norāda uzņēmuma darbinieku apmācība no dažādām pasaules valstīm.

    Pēc pieejamās informācijas, sākot jau no pagājušās nedēļas, Apple darbinieki, kas strādā pārdošanas jomā no Vācijas, Francijas, Austrālijas, Japānas, Dienvidkorejas, Singapūras un Ķīnas dodas uz uzņēmuma galveno ofisu Kupertīno, Kalifornijā. Tur tiek iegūtas zināšanas par brillēm, un kā tās demonstrēt pircējiem. Apmācību ilgums ir četras dienas.

    Reklāma


    Tiesa, joprojām nav precīzi zināms, kurās valstīs tiks uzsākta oficiāla briļļu pārdošana, jo iepriekš kā pirmie tirgi ārpus ASV tika minēta Apvienotā Karaliste un Kanāda. Taču šīs valstis pagaidām nav šajā sarakstā. Iespējams, ka globālā tirdzniecība sāksies neilgi pēc jūnija sākumā notiekošās Apple izstrādātāju konferences WWDC24.

    Tā kā Vision Pro briļļu pārdošanas apjomi nav tik lieli kā gaidīts, tad globālā oficiālā pieejamība varētu tos atkal iekustināt. Īpašas cerības varētu būt tieši uz Ķīnas tirgu, jo tur šāda veida ierīces jau šobrīd tiek plašāk izmantotas un vieglāk akceptētas. Taču skaidrs, ka lielākie klupšanas akmeņi ir augstā cena – 3499 USD, kā arī mazais lietotņu skaits, kas pieejams visionOS platformai. Būs interesanti pasekot līdz, kāda būs globālās tirdzniecības debija šim produktam.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    15.05.2024 23:10

    Par vienu bitkoinu varēsiet iegādāties gandrīz 19 šādas brilles 💯

    Reklāma