Web Analytics
More
    Reklāma

    Tims Kuks: “Apple” ģeneratīvā MI funkcijas sāks piedāvāt vēlāk šajā gadā

    Jaunākie raksti

    Šīs nedēļas ceturtdienā “Apple” un vairāki citi tehnoloģiju milži dalījās ar saviem iepriekšējā ceturkšņa finanšu rezultātiem. Saistībā ar to “Apple” vadītājs Tims Kuks atklāja vairākus interesantus skaitļus un faktus, kā arī uzņēmuma plānus. Viņš paziņoja, ka kompānija šobrīd strādā pie ģeneratīvā mākslīgā intelekta (MI) programmatūras funkcijām, kas pie lietotājiem nonāks “vēlāk šogad”.

    Šie Kuka izteikumi sakrīt ar iepriekš paustajām baumām, ka “iOS 18” versija varētu būt lielākais atjauninājums visā “iPhone” vēsturē, kas ietvers daudzas MI funkcijas. Tiesa, viņš neko precīzāk par šiem plāniem neminēja, tikai uzsvēra, ka šoruden lietotājus gaida liels pārsteigums. Visticamāk, šeit runa ir ne tikai par “iOS”, bet arī “iPadOS” un “macOS” lietotājiem.

    Reklāma


    Tāpat “Apple” vadītājs norādīja, ka uzņēmums turpinās investēt tehnoloģijās, kas veidos mūsu nākotni. Tās ietver arī MI jomu, kur uzņēmums turpinās tērēt daudz laika un pūļu. Lai arī tā konkrēti Kuks neko nepateica, šis bija viņa līdz šim ievērojamākais paziņojums par “Apple” plāniem saistībā ar MI.

    Papildus tam “Apple” dalījās ar citiem interesantiem skaitļiem. Piemēram, “Apple” aktīvo ierīču skaits pasaulē šobrīd sasniedz 2,2 miljardus. Savukārt uzņēmuma ieņēmumi iepriekšējā ceturksnī sasniedza 119,6 miljardus dolāru, kas ir mazliet vairāk nekā gadu iepriekš.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma