Web Analytics
More
    Reklāma

    “Google”, izmantojot mākslīgo intelektu un 3D, būtiski mainīs videokonferenču norisi

    Jaunākie raksti

    Google” plašāk pastāstījusi par kādu savu risinājumu, ko aizsāka jau 2021. gadā. Tas ir “Project Starline”, kura mērķis ir transformēt videokonferenču norisi, izmantojot mākslīgo intelektu (MI) un 3D attēlveidošanu. Pirms trim gadiem šis risinājums izskatījās nedaudz citādāk, taču, izmantojot šodienas zināšanas un tehnoloģijas, “Google” sadarbībā ar kompāniju HP 2025. gadā plāno sākt piedāvāt “Project Starline” uzņēmumiem.

    “Google” stāsta, ka šajā risinājumā izmanto īpašas kameras un ekrānus, lai izveidotu videokonferences dalībnieka 3D attēlu, šādā veidā nodrošinot personiskāku komunikāciju un radot iespaidu, ka personas atrodas vienā telpā. Tāpat ar 3D attēlveidošanu var panākt krietni dabiskāku žestu valodu, nodrošināt acu kontaktu starp videokonferences dalībniekiem utt. “Google” sadarbībā ar HP plāno izstrādāt šo risinājumu un integrēt tādās populārās videokonferenču platformās kā “Zoom” un “Google Meet”.

    Reklāma

    Pagaidām “Google” nesniedz detalizētāku informāciju par “Project Starline”, ieskaitot to, cik šī risinājuma izmantošana varētu uzņēmumiem izmaksāt. Kompānija sola plašāku informāciju par šo risinājumu sniegt vēlāk šajā gadā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    15.05.2024 14:39

    Vienīgais labums no šiem kruķiem ir sapulces dalībnieka aizvietošana, kamēr viņš pats sēž pludmalē vai dara ko citu. Kamēr nav virtuāla aizvietotāja, ko var savā vietā iedēstīt sapulcē un kas 1:1 izskatās un uzvedas līdzīgi, tikmēr GTFO.

    Reklāma