Web Analytics
More
    Reklāma

    Emergn atklāj jaunu dizaina sistēmu, kas nodrošina izcilu digitālo pieredzi

    Jaunākie raksti

    Globālais digitālā biznesa pakalpojumu uzņēmums Emergn, kas palīdz uzņēmumiem radīt vērtīgus digitālos produktus, kā arī nodrošināt izcilu klientu pieredzi, šodien laidis klajā jaunu dizaina sistēmu Infinity Design System, lai samazinātu laiku, izmaksas un pūles, ko klienti tērē digitālo produktu radīšanai. Infinity Design System papildina Emergn Experience Design jeb pieredzes dizaina iespējas, kas palīdz organizācijām nodrošināt produktu izstrādi piemērotākajā laikā un veidā. Infinity nodrošina darbības struktūru organizācijām, kas vēlas konkurēt mūsdienu digitālajā ekonomikā.

    Vidējā mobilā lietotne trīs dienu laikā pēc tās lejupielādes zaudē 77% no tās ikdienas aktīvajiem lietotājiem, savukārt 30 dienu laikā – 90% no ikdienas aktīvajiem lietotājiem. Ekonomiskās nenoteiktības apstākļos uzņēmumi nevar atļauties šādas digitālo produktu neveiksmes. Infinity Design System apvieno dizaina un koda komponentes, veidojot procesu un vadlīniju kopumu. Šīs vadlīnijas nodrošina organizācijām viegli atkārtojamu veidu, kā konsekventi, efektīvi un atbilstošā mērogā veidot digitālo lietotāju pieredzi, tādējādi palielinot iespēju iekarot tirgus daļu. Infinity sistēma tika radīta, lai palīdzētu organizācijām ieviest Emergn VFQ jeb vērtības, plūsmas un kvalitātes principus. Minētie principi palīdz nodrošināt pozitīvu klientu pieredzi – savlaicīgi un regulāri nodrošinot produkta pievienoto vērtību, optimizējot darba plūsmu un radot kvalitāti ar ātru atgriezenisko saiti.

    Reklāma

    Infinity Design System ir lielisks Emergn pieredzes paplašinājums, kas ļauj klientiem koncentrēties uz produktu izstrādi, kas ir orientēti uz klientu vajadzību izpratni. Dizaina sistēmas izmantošana sniegs nepieciešamos resursus, lai organizācija varētu labāk izprast savus klientus, radīt pieejamus produktus un nodrošināt personalizētu digitālo pieredzi. Emergn organizācijām piedāvā ne vien savu ekspertīzi dzīvotspējīgāko ideju realizēšanā, bet arī visus nepieciešamos rīkus, lai radītu izcilu digitālo pieredzi.

    “Digitālo produktu ieviešana tirgū nav viegls uzdevums. Lai izdzīvotu, organizācijām ir jārada produkti, kas apmierina klientu vajadzības, darbojas nevainojami un nodrošina uzņēmumam ieņēmumus. Ar Infinity Design System mēs palīdzam organizācijām to panākt,” norāda Emergn dibinātājs un izpilddirektors Aleks Adamopuls (Alex Adamopoulos). “Mēs koncentrējamies uz atbalstu organizācijām, palīdzot tām atrast labākus veidus, kā strādāt. Jaunā sistēma Infinity organizācijām sniedz iespēju apmierināt lietotāju vajadzības visefektīvākajā veidā.”

    “Lai izstrādātu izcilu, personalizētu un uz datiem balstītu pieredzi, dizaineriem un izstrādātājiem ir jāsadarbojas pēc iespējas efektīvāk,” norāda Emergn Latvia vadītājs Aldis Ērglis. “Izmantojot Infinity Design System, dizaina un koda komponenti viens otru atspoguļo, un dizaina lēmumi tiek pieņemti, izmantojot dizaina marķierus, kas ļauj automatizēt vizuālas izmaiņas no dizaina uz kodu ar minimālu piepūli.”

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma