Web Analytics
More
    Reklāma

    Drīzumā “Google Drive” uzglabātos failus varēsi sameklēt ātrāk un ērtāk

    Jaunākie raksti

    Ja bieži izmanto “Google Drive”, var gadīties, ka vajadzīgā faila sameklēšana izvērsusies ilgāk nekā gaidīts. Ierakstot meklētājā faila nosaukumu, nereti viena gaidītā rezultāta vietā “izlec” vesels saraksts. Izej nu visiem tiem cauri… “Google” vēlas novērst šo problēmu, pievienojot jaunus filtrus, kuri ļaus precīzāk norādīt, kādu failu vēlies sameklēt un līdz ar to ātrāk atrast nepieciešamo.

    Jāsaka, ka arī līdz šim gluži bez filtriem “Google Drive” neesam dzīvojuši. Tomēr “Google”, manuprāt, tos tik prasmīgi noslēpusi, ka nekad tā arī neesmu izmantojusi, lai gan ir bijusi vajadzība. Lai pie tiem tiktu, jāuzspiež uz ikonas meklēšanas joslas labajā pusē (zaļais aplītis). Turklāt, šie filtri neizskatās diez ko ērti un ir nepārskatāmi.

    Reklāma

    Turpretī jaunie filtri ir pārskatāmāki un ļauj vienuviet uzreiz atlasīt failus pēc to veida, pēdējās rediģēšanas datuma, atrašanās vietas utt. Pagaidām jaunā funkcija pieejama beta versijā. Taču, kad būs pilnībā gatava, šādi (skaties zemāk) sameklēt vajadzīgos failus varēs ikviens “Google Drive” lietotājs.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    08.11.2021 22:19

    Beidzot ,to jau sen vajadzēja…

    Reklāma