Web Analytics
More
    Reklāma

    “Slack” drīzumā varētu tikt papildināts ar vairākām “Clubhouse” esošām funkcijām

    Jaunākie raksti

    Biznesa komunikācijas platforma “Slack” pēdējā laikā papildināta ar vairākām jaunām iespējām. Viena no tām, kas gan tiek vērtēta visai pretrunīgi, saistīta ar vispārēju saziņas paplašināšanu, ļaujot “Slack” lietotājiem sūtīt ziņas viens otram arī tad, ja viņi nepārstāv vienu un to pašu uzņēmumu. Otrs funkciju kopums fokusēts uz audio saziņu, pārņemot vairākas iespējas tieši no “Clubhouse“.

    “Slack” izpilddirektors Stjuarts Baterfīlds (Stewart Butterfield) apstiprinājis, ka lietotne pievienos dažas jaunas funkcijas, kas būs līdzīgas “Clubhouse” esošajām. Plašākus un detalizētākus plānus par to viņš pagaidām neatklāj. Vienlaikus nav nekāds pārsteigums, ka arī “Slack” vēlas paplašināties šajā virzienā. Jau vairākos sociālajos tīklos un saziņas lietotnēs top vai arī jau palaistas funkcijas, kas ir gandrīz copy-paste ar “Clubhouse” esošajām.

    Reklāma

    Tajā pašā laikā “Slack” jau iepriekš ziņojis par plāniem papildināt lietotni ar dažām ievērojamām iespējām, piemēram, īsajiem video jeb storijiem, ko vienu brīdi aktīvi ieviesa vairāki sociālie tīkli, taču līdz rezultātam tā arī nenonāca. Jādomā, ka ar audio saziņu veiksies labāk, jo tā šķiet mazliet noderīgāka iespēja biznesa komunikācijas dažādošanā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jānis
    29.03.2021 16:41

    Nu gan atraduši uz ko fokusēties. Labāk būtu uztaisījuši normālus video zvanus:
    1.Grid view opciju video zvaniem, kad tu redzi visus dalībniekus, kas ir proporcionāli sadalīti pa ekrānu, nevis kā tagad, kur tas kas runā ir pa visu ekrānu, bet pārējie ir mazi lodziņi ekrāna augšā
    2.Blurred background, tiem kam nav savas ofisa istabas

    Reklāma