Web Analytics
More
    Reklāma

    Twitter tagad iespējams pievienot īsos stāstus jeb storijus, bet tas nav viss

    Jaunākie raksti

    Mikroblogošanas vietne “Twitter” nupat nākusi klajā ar pāris jaunām iespējām lietotājiem, ieviešot svaigas vēsmas līdzšinējā vietnes komunikācijā. Viena no tām ir Instagram tipa storijiem jeb īsajiem stāstiem līdzīgā funkcija “Fleets”. Twitter arī atklājis plānus drīzumā sākt ieviest jaunu audio funkciju “Spaces”, kas domāta privātākām sarunām starp vairākiem lietotājiem.

    Runājot par “Fleets” – šī iespēja jau martā tika palaista atsevišķās valstīs, taču kopš 17. novembra pieejama ikvienam Twitter lietotājam. Man gan izskatās, ka Latvijā šo funkciju vēl izmantot nevar. “Fleets” galvenā būtība līdzīgi kā Instagram storiji – ļaut lietotājiem ievietot īslaicīgu, izskatās, 24h aktīvu saturu savos profilos. Identiski kā tas ir Instagram, arī Twitter lietotāju radītie storiji parādīsies lietotnes augšdaļā.

    Vienlaikus ienākušas ziņas arī par funkciju “Space”, kas lietotājam ļaus pievienoties virtuālajās telpās un piedalīties reāllaika audio sarunās ar citiem lietotājiem. Šobrīd gan Twitter “Space” ieviešanā ir diezgan piesardzīgs, jo vēl tikai mācās moderēt audio sarunas. Tomēr sagaidāms, ka šī funkcija pie atsevišķiem lietotājiem varētu nonākt jau šī gada beigās.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    20.11.2020 00:20

    “Man gan izskatās, ka Latvijā šo funkciju vēl izmantot nevar.”
    Un es domāju, ka man telefonam vai pašai aplikācijai kaut kāda vaina! 😂 Izrādās, acīmredzot nevienam Latvijā šī funkcija vēl nedarbojas.

    20.11.2020 11:36

    Šodien parādījās!!!

    1134
    20.11.2020 11:39

    fū, var uzelpot. es te, gaidot storijus, jau sāku meklēt valokardīnu.

    Reklāma