Web Analytics
More
    Reklāma

    “Telegram” palaiž audio saziņas otro versiju, sastādot nopietnu konkurenci “Clubhouse”

    Jaunākie raksti

    Kamēr “Clubhouse” savā unikalitātē arvien vairāk iepaliek un joprojām nespēj ieviest lietotnes “Android” versiju, konkurenti audio tērzēšanas iespējas steidz piedāvāt saviem lietotājiem. Piemēram, “Twitter” audio saziņas rīks “Spaces” jau pieejams gan “iOS”, gan “Android” lietotājiem. Arī “Facebook” jau strādā pie sava “Clubhouse” līdzinieka. Tāpat “Telegram” šajā ziņā nestāv uz vietas un izlaidis audio saziņas otru versiju, kas jau ir vairākus soļus priekšā “Clubhouse” piedāvātajam.

    Kas attiecas uz funkcionalitāti – līdz šim “Telegram” lietotāji varēja izmantot audio saziņas iespējas gan viens pret viens sarunās, gan grupās. Taču līdz ar otrās versijas parādīšanos lietotājiem būs arī iespēja izveidot atsevišķas ielūgumu saites runātājiem un klausītājiem. Savukārt, ja vēlēsies runāt, līdzīgi kā “Clubhouse” varēsi pacelt roku. Kamēr “Clubhouse” stingri aizliedzis sarunu ierakstīšanu, “Telegram” to atļaus un papildus dos iespēju kopīgot šo ierakstu kanālā kā audio failu.

    Reklāma

    Audio saziņas 2.0 versija, iespējams, parādīsies “Telegram” jaunākajā beta versijā 7.6. Ja esi aplikācijas beta lietotājs, varbūt vari pamēģināt atjaunināt lietojumprogrammu uz jaunāko versiju un tikt pie balss saziņas iespējām jau tagad.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    edza
    21.03.2021 00:06

    Nevis gatavojas, bet tikko jau izlaida otro versiju. https://telegram.org/blog/voice-chats-on-steroids

    Reklāma