Web Analytics
More
    Reklāma

    “Twitter Spaces” tagad pieejams gan iOS, gan Android, sastādot nopietnu konkurenci “Clubhouse”

    Jaunākie raksti

    “Twitter” audio saziņas rīks “Spaces”, kas piedāvāto iespēju ziņā ir gluži kā “Clubhouse” klons, tagad pieejams arī “Android” lietotājiem. Iepriekš šo tērzēšanas iespēju varēja izmantot tikai “iOS” lietotāji, tāpēc paredzams, ka konkurence starp šīm abām audio saziņas lietotnēm kļūs jo sīvāka.

    Uzreiz jāsaka, ka “Spaces” joprojām pieejama beta versijā, kas nozīmē to, ka priekšā vēl virkne dažādu uzlabojumu. Lai arī šo audio saziņas rīku šobrīd var izmantot gan “Android”, gan “iOS” lietotāji, virtuālās istabas pagaidām var izveidot tikai “iOS” lietotāji. Taču “Twitter” norāda, ka pavisam drīz šāda iespēja tiks arī “Android” īpašniekiem.

    Kā var abos attēlos labi redzēt – abas audio saziņas lietotnes kopumā ir visai līdzīgas. Dažas iespējas atšķiras, bet doma pavisam noteikti ir tā pati. Lai arī “Spaces” radīta, lai tieši konkurētu ar “Clubhouse”, “Twitter” strādā arī pie citām uz audio saziņu koncentrētām iespējām. Piemēram, pērnā gada vasarā “Twitter” sāka izmēģināt funkciju tvītos iekļaut balss ziņas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma