Web Analytics
More
    Reklāma

    Twitterī varēsi čivināt pa īstam – vietni papildinās ar balss ieraksta funkciju

    Jaunākie raksti

    Kur tie laiki, kad savas lielās un vēl lielākās domas mikroblogošanas vietnē “Twitter” mācījāmies ietilpināt vienā mazā 140 zīmju tvītā. Pamazām Twitter ir paplašinājis lietotāju iespējas ar vairākām funkcijām, tostarp ļaujot viedokli ierāmēt jau veselās 280 zīmēs. Taču tagad ierakstu veikšana piedzīvo ievērojamu apgreidu. Mikroblogošanas vietne drīzumā ļaus savu sakāmo izklāstīt arī mutiski, ko varēsi izvērst vairāku tvītu garumā.

    Rakstot jaunu tvītu, balss ieraksta funkcija parādās kā violeta viļņveidīgas formas poga. Ja vēlēsies savas domas izteikt mutiski, jānospiež poga un vienkārši jāsaka savs sakāmais. Būtiski, ka katra šāda tvīta limits ir maģiskās 140 sekundes. Taču par laika ierobežojumu īpaši uztraukties nevajadzētu – ja ieraksta garums pārsniegs noteiktās 2 minūtes 20 sekundes, tad lietotne automātiski runāto iekļaus jaunā tvītā. Turklāt, ja kaut kas patiešām sakrājies uz sirds, tad to vari izvērst kaut 10 balss tvītu garumā.

    Reklāma

    Balss ierakstīšanas funkcija pašlaik ir paredzēta tikai atsevišķiem iOS lietotājiem. Tomēr norādīts, ka tuvāko nedēļu laikā šādu iespēju saņems arī pārējie operētājsistēmas izmantotāji. Savukārt, kas attiecas uz Android lietotājiem – Twitter šobrīd visai izvairīgi runā, kad balss ieraksta funkcija varētu sasniegt aplikāciju šādās ierīces.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    19.06.2020 10:47

    Atsekošu visus, kas lietos balss ziņas.

    Last edited 3 years ago by KKTK
    Kursors.lv
    19.06.2020 12:28
    Reply to  KKTK

    +1

    Ikars
    19.06.2020 14:09

    Tas laikam domāts fancy zīmolu veikalu aptīrītājiem aiz dīķa, kuri pat lāgā rakstīt neprot. Kautkā jau savējiem ir jāpaziņo par jaunākām modes tendencēm kvartālā

    Krotow
    19.06.2020 18:23
    Reply to  Ikars

    Nu taču. Pēdējā laika tendences liek domāt ka drīz bilžu komiksi rakstu vietā kļūs ļoti populāri. Apmēram kā Renesanses laikā uz baznīcu durvīm zīmēja (iegreba, izveidoja – cik kuram līdzekļi ļāva) Bībeles ainiņas lasītnepratējiem.

    Reklāma