Web Analytics
More
    Reklāma

    Twitter sāk testēt “Spaces” audio tērzēšanas istabas

    Jaunākie raksti

    Mikroblogošanas vietne “Twitter” novembrī nāca klajā ar pāris jaunām iecerēm, kas sniegs jaunu lietotāja pieredzi un papildinās esošās komunikācijas iespējas. Viena no šīm idejām ir funkcija “Spaces” jeb audio tērzēšanas istabas. Vakar Twitter uzsāka šīs funkcijas beta versijas testēšanu, kurā var iesaistīties tikai speciāli izvēlēts, šaurs lietotāju loks.

    Twitter iepriekš skaidroja, ka saistībā ar “Spaces” audio tērzēšanas istabām svarīga ir drošība un tas, lai lietotāji justos ērti šādā vidē. Tas gan kompānijai varētu izvērsties par nelielu izaicinājumu, jo Twitter izsenis jau pazīstams kā platforma, kur var visai brīvi izteikties. Tieši tāpēc zināmas grūtības varētu rasties ar šo audio sarunu moderēšanu. Bet tam jau ir domāts “Spaces” beta versijas tests, ar kura palīdzību Twitter tad arī varēs atklāt un pēc tam risināt problēmas, kas saistītas ar lietotāju drošību un komfortu.

    Reklāma

    Avots: Twitter

    “Spaces” beta versijas testēšanā audio sarunas tiks rīkotas starp diviem vai vairāk cilvēkiem, tā kā tas arī ir paredzēts. Līdzīgi kā tas ir, piemēram, WhatsApp grupās, arī audio tērzēšanas istabās būs savs administrators jeb namatēvs vai namamāte, kas varēs uzaicināt lietotājus pievienoties “Space”, izmantojot tiešās ziņas, ievietojot saiti uz istabu tvītā vai kopīgojot šo saiti kur citur. Testa sākumposmā visi dalībnieki varēs pievienoties “Spaces” istabai, kad saņems uzaicinājumu to darīt, taču istabas saimnieks kontrolēs, kurš kurā brīdī runā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    18.12.2020 13:50

    Ar šo Twitter kaujas varētu uzņemt pilnīgi jaunus apgriezienus!

    Reklāma