Web Analytics
More
    Reklāma

    Slack plāno piedāvāt vairākas jaunas funkcijas, tostarp īsos video jeb storijus

    Jaunākie raksti

    Biznesa komunikācijas platforma “Slack” nupat nākusi klajā ar virkni jaunu ideju, kā vēl efektīvāk un dažādāk ne tikai darbiniekiem, bet arī uzņēmumiem apmainīties ar ziņām. Pagaidām šīs funkcijas ir vēl prototipa vai eksperimenta stadijā, un dažas no tām varēs izmēģināt 2021. gada sākumā.

    Viena no jaunajām iespējām, kas pagaidām ir prototipa stadijā – aizvien vairāk dažādās komunikācijas platformās ienākošie īsie video stāsti jeb storiji. Tos varētu ievietot gan grupas kopējā čatā, gan nosūtīt kā privātu ziņu. Šie storiji īpaši neatšķirtos no Instagram vai Snapchat esošajiem, vienīgais būtu pieejami ilgāk par 24h. Video stāsti piedāvātu ātru veidu, kā nodot komandas biedriem garāku ziņojumu, kam citkārt pat būtu nepieciešama videokonference.

    Reklāma

    Avots: Slack

    Vēl viena prototipa stadijā esoša ideja ir “Anytime Audio” – vienmēr pieejama audio plūsma, kuru var ieslēgt vai izslēgt jebkurā kanālā. Ja šī funkcija tiek iespējota, ikviens var sākt sarunu un pārējie grupas dalībnieki tai pievienoties. Pēc platformas izstrādātāju domām, šāda iespēja būtu derīga gadījumos, kad nepieciešama ātra atbilde uz sarežģītiem jautājumiem vai arī jāsarīko īsā diskusija kādas problēmas risināšanā. Īsāk sakot, “Anytime Audio” funkcija domāta vairāk neplānotām, pēkšņām sarunām, kas, iespējams, nav pietiekami svarīgas videozvanam.

    Avots: Slack

    Eksperimenta stadijā pašreiz atrodas “Slack Connect Direct” funkcija, kas domāta drošai ziņapmaiņai starp organizācijām un uzņēmumiem. Tas būtībā ir Slack Connect paplašinājums –  šī gada jūnijā izziņotai funkcijai, kas šobrīd ļauj vienlaikus sazināties līdz 20 uzņēmumiem.

    Vēl kāds jaunums saistīts ar augstāk minēto Slack Connect Direct funkciju. Kā papildinājumu tai Slack ieviesīs “Verified” (latviski – apstiprināts) nozīmītes. Tās domātas, lai sarunas dalībnieki zinātu, vai uzņēmumam, ar kuru tie sazinās, var uzticēties. Taču papildus šai iespējai platforma strādā arī pie tā sauktajiem pārvaldītajiem savienojumiem, kas būtībā ļauj uzņēmuma IT administratoram iepriekš apstiprināt kanālu pieprasījumus no konkrētām, uzticamām organizācijām/uzņēmumiem.

    Avots: Slack

    Pēdējās trīs funkcijas – Slack Connect Direct, “Verified” nozīmītes un pārvaldītie savienojumi – lietotājiem būs pieejamas 2021. gada sākumā. Taču gan video stāsti, gan Anytime Audio joprojām ir prototipa stadijā, un nav zināms, kad šīs funkcijas varētu nonākt Slack iespēju listē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma