Web Analytics
More
    Reklāma

    Aptiekas un kosmētikas veikali internetā

    Jaunākie raksti

    Šajā laikā neviens nav atcēlis arī citas saslimšanas kā gripa, iesnas vai parasta saaukstēšanās un sagriezts pirksts, tāpēc var nākties attālināti papildināt mājas aptieciņu, bet izrādās, ka aptiekas Latvijā nemaz nestāv uz vietas un piedāvā savus internetveikalus. Tā kā tajās jau sen netirgo tikai zāles, bet arī vitamīnus un kosmētiku, tad vēl ieskatam pievienošu kosmētikas iegādes iespējas internetā, jo nebeidzamā roku dezinficēšana noved pie ļoti sausas ādas.

    Iepriekš jau publicējām apkopotu informāciju par ēdiena/pārtikas piegādi Rīgā, ārpus Rīgas, mobilo telefonu displeju dezinfekcijas iespējām, kā arī labāko videokonferenču rīku un interneta apmācību kursu apkopojumus.

    Interneta aptiekas

    Zemāk uzskatītas aptiekas, kuras piedāvā iespēju iegādāties produkciju internetā:

    • apotheka.lv dēvē sevi par lielāko interneta aptieku Latvijā, preču piegādes iespējas ir ļoti plašas un visā Latvijas teritorijā. Sūtīšanas maksa sākot no 1,90 EUR vai pirkumam virs 25 EUR bezmaksas.
    • internetaptieka.lv šajā pulciņā patiešām būs vienīgā, kas sevi pozicionē tikai kā interneta vidē pieejamu, taču ir 2 fiziskās apkalpošanas vietas Rīgā. Piedāvājums ļoti plašs, kurā bez zālēm ir veselīgi pārtikas produkti. Piegāde uz Latvijas Pasta pakomātiem norādītā bezmaksas, ber ar kurjeru sākot no 0,99 EUR.
    • Mēness Aptieka vēl viens zināms aptieku brends, kuram pieejams interneta veikals. Piedāvājums, protams, līdzīgs kā konkurentiem. Uzņēmumam ir norādīta plaša bezmaksas piegāde visā Latvijā. Ja vieta nav īpašajā sarakstā, tad piegādes maksa ir 2,50 EUR, bet sūtījumam virs 40 EUR bezmaksas.
    • azeta.lv personīgi pēdējā laikā aktīvī iekritusi acīs tieši no reklāmām Facebook, un kā izrādās, tad tā sadarbojas ar tīklu Euroaptieka. Tātad saistība ar vēl vienu no zināmajiem spēlētājiem Latvijas tirgū. Pirkumiem virs 30 EUR sūtīšana būs bezmaksas, bet attiecīgi uz DPD Pickup un Circle K tā izmaksās 1,90 EUR vai ar kurjeru visā Latvijā 2,90 EUR.
    • webaptieka.lv ir Saules Aptiekas interneta versija. Šī aptieka varētu būt no retajām, kur šobrīd iespējams iegādāties kādu dezinfekcijas līdzekli. Uzņēmums piegādi veic tikai Rīgas teritorijā, kur tā izmaksā 3,56 EUR, bet pirkumam virs 10 EUR bezmaksas.

    Jāatzīmē, ka patiešām daudzās aptiekās ir izpirkti dažādi dezinfekcijas līdzekļi, tā kā var nākties uzgaidīt, līdz tiks papildinātas noliktavas. Tās arī atzīmē, ka augstā pieprasījuma dēļ, izpilde un nosūtīšana var aizņemt vairākas dienas.

    Kosmētikas iegāde internetā

    Iespējams, kāds nav mazgājies jau vairākas nedēļas, kādam atauguši bārdas rugāji un visas pārējās lietās, kā arī daiļā dzimuma pārstāves tik ļoti nedomā par ikdienas uzkrāsošanos. Taču var pienākt tā reize, kad nepieciešams gan sejas un roku krēms, gan dušas želeja un acu tuša. Protams, daudz ko iespējams iegādāties jau pieminētajos Latvijas lielākajos pārtikas veikalos internetā un aptiekās, taču informācijas labad, apskatīsim citu tirgotāju iespējas.

    • Ja atmiņa neviļ, tad douglas.lv kā viens no pirmajiem piedāvāja iegādāties kosmētiku internetā. Protams, šis uzņēmums piedāvā pietiekami augstas cenas produktus un brendus. Preces iespējams saņemt arī veikalos, taču šobrīd ieteicams izvēlēties piegādi, kuras uz pakomātiem maksā 1,45 EUR vai ar kurjeru 2,95 EUR, bet pirkumam virs 39,95 EUR tā būs bezmaksas.
    • Drogas.lv būs pieejams gandrīz viss tas pats, ko ikdienā redzam veikalā, un interneta versija darbojas no 2019. gada. Sūtīšanas maksa sākot no 1,69 EUR, bet pirkumam virs 39,99 EUR bez papildu samaksas.
    • Dažādi profesionāli matu un ķermeņa kopšanas produkti gan sievietēm, gan vīriešiem pieejami topbeauty.lv. Piegādes izmaksas no 2,40 EUR, bet virs 29 EUR tā būs bezmaksas.
    • Serenity.lv piedāvā gan smaržas, gan augstas kvalitātes ķermeņa kopšanas produktus. Piegāde sākot no 2,59 EUR līdz 7,00 EUR, bet virs 70 EUR tā būs par brīvu.
    • Cosmeticsshop.eu piedāvā ļoti plašu produktu sortimentu. Piegāde Rīgā 3,00 EUR, bet pārējā Latvijā 7,00 EUR. Pirkumiem attiecīgi virs 50 un 100 EUR sūtīšana bezmaksas.
    • Makemyday.lv piedāvā plašu dekoratīvās kosmētikas klāstu internetā. Preču piegāde attiecīgi 3,00 un 5,00 EUR, bet pirkumiem virs 19 EUR bezmaksas.
    • Lovemakeup.lv arī piedāvā tieši dekoratīvo kosmētiku. Šim veikalam piegāde sākot no 1,99 EUR, bet virs 30 EUR ar Omniva servisu tā būs bezmaksas.
    • Inglot.lv internetā piedāvā iegādāties savu ražoto kosmētiku un nepieciešamos aksesuārus. Piegāde sākot no 2,45 EUR, bet virs 40 EUR bez maksas.
    • Jāpiemin mūsu pašu madaracosmetics.lv, kurai ir ļoti spēcīgs e-pasta mārketings un interneta tirdzniecība jau vairākus gadus. Piegāde no 1,99 EUR, bet virs 15 EUR tā būs bezmaksas.

    Pārskrienot pāri dažādiem interneta veikaliem, redzams, ka gandrīz visiem ir pieejamas dažādas akcijas un atlaides, aicinot cilvēkus patiešām iepirkties interneta vidē.

    Komentāros vari pastāstīt par citām aptiekām un kosmētikas uzņēmumiem, kas piedāvā iespēju savu produkciju iegādāties internetā. Labprāt papildināsim šo rakstu!

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    10.04.2020 06:09

    vietējais veikals ar “sarežģīto” nosaukumu Beauty Imagine Space — smukumam,
    nebūs gluži kosmētika.

    14.04.2020 22:17

    Ieteikšu kosmētikai Latvijas http://www.vegan-fox.com Tie kam rokas no biežās mazgāšanas sāk lobīties, te var iepirkt labus roku krēmus. Bezmaksas piegāde pirkumiem virs 25EUR

    11.07.2020 14:03

    Jūs aizmirsat pievienot professionalās kosmetikas veikalu – https://kosmusbeauty.com/

    Reklāma