Web Analytics
More
    Reklāma

    Ēdienu piegādes servisi un pārtikas veikali internetā (papildināts)

    Jaunākie raksti

    Turpinot mūsu rakstu sērijas par dažādām attālinātajām iespējām, kamēr atrodamies savās mājās, apkoposim dažādus ēdienu piegādes servisus, kā arī pārtikas iegādi internetā ar piegādi uz mājām un pakomātiem. Iespējams, tieši šie pārtikas servisi varētu būt ļoti noderīgi šajā periodā.

    Ēdienu piegādes servisi – Wolt un Bolt Food

    Reklāma

    Jau kādu laiku noteikti būsiet pamanījuši daudz riteņbraucēju zilās un zaļās jakās, kuri pārstāv šobrīd Latvijā 2 esošos ēdienu piegādes servisus, kuri nav tieši saistīti ar ēdienu gatavotājiem, bet gan sniedz ārpakalpojumu – Wolt un Bolt. Daļa piegādes tiek veikta arī ar auto. Abiem servisiem ir pieejamas aplikācijas, ar kuru palīdzību iespējams pasūtīt ēdienus gandrīz no visām jums tuvumā vai arī tālāk esošajām ēdinātavām (piemēram, McDonalds, Steiku Haoss, Picas meistars, Zivju Lete, Ezītis Miglā u.c.). Gaumes izvēle ir ļoti plaša, tā kā droši vien tikai ļoti specifisks restorāns šobrīd nesadarbosies ar šiem piegādātājiem.

    Principā šie servisi ir ļoti līdzīgi. Bolt atškirība ir tā, ka piegāde no restorāniem, kas atrodas 1 kilometra rādiusā ap māju, tiks veiktas bez maksas, kamēr Wolt gadījumā šobrīd piegāde sākas no 0,99 EUR, attiecīgi palielinoties pieaugot distancei, tā kā tā parasti būs pāris eiro apmērā, kas nozīmē, ka McDonalds viena burgera komplekta pasūtīšana tīri no ekonomiskā viedokļa var sanākt pietiekami dārga. Aptuvenais piegādes laiks Rīgā abos servisos svārstās 20-30 minūšu robežās, bet tas atkarīgs no ēdiena specifikas, kā arī no kurienes tas tiek piegādāts.

    Abi servisi, reaģējot uz koronavīrusa izplatību un atbilstošo dienestu ieteikumiem, šobrīd veic bezkontakta piegādi, piedāvājot iespēju ēdienu atstāt noteiktā vietā, par kuru var paziņot aplikācijā. Abiem servisiem nav izteiktu atškirību, ja nu vienīgi Wolt Rīgā darbojas jau kopš 2017. gada un ir uzkrājis lielāku piegādes pieredzi. Bolt Food serviss parādījās vien 2020. gada sākumā. Wolt savu ēdienkārti piedāvā apskatīt internetā, kas kādam lietotājam var likties ērtāk, taču nav iespējama pasūtīšana, kamēr Bolt piedāvā vien pamatinformāciju. Bolt būs izdevīgāks, ja ēdienu pasūtiet patiešām no blakus durvīm.

    Šie servisi, protams, darbojas vienīgi mūsu galvaspilsētā aptuveni vienā izplatībā, kas ietvers abas Daugavas puses. Wolt gan šeit arī ir priekšrocība, jo serviss darbojas arī Mārupē.

    Avots: Bolt Food

    Ēdienu piegāde no restorāna

    Daļai no Rīgas un citu pilsētu restorāniem ir arī sava vietējā piegāde, tā kā tā ir vēl viena alternatīva. Tiesa šajā gadījumā varbūt nāksies veikt summas ziņā lielāku pasūtījumu, lai piegāde tiktu piedāvāta vai arī pie noteiktas summas tā būs bezmaksas. Šajā laikā gan vērts atzīmēt, ka piegāde no paša restorāna vairāk naudas atgriezīs pašam uzņēmumam, kas var būt kā labs finansiālais atbalsts.

    Piemēram, restorāns “Vairāk Saules” savu piegādi uzsāk no 20 EUR sūtījuma ar sūtīšanas maksu 1,90 EUR, kas var pieaugt līdz 6,00 EUR. Tātad cenas aptuveni līdzīgas kā iepriekš minētajiem trešo pušo servisiem. Ieguvums pasūtot pa taisno no restorāniem ir iespēja pasūtījumu ērti veikt mājaslapās. Piegādes laiki varētu gan būt ilgāki, jo Bolt Food un Wolt ir plašs piegādātāju tīkls, kuri var ērti izvērtēt savas loģistikas iespējas. Salīdzinot cenas, daži ēdieni ir gan lētāki, gan dārgāki, neiezīmējot lielas atškirības.

    Ēdienu piegādi pa taisno no paša restorāna meklējiet savu mīļāko iestāžu mājaslapās.

    Pārtikas internetveikali

    Karantīnas un mājās sēdēšanas laiks pavērs jaunas iespējas tieši pārtikas piegādes servisiem, ļaujot tiem pārbaudīt savas sistēmas, kā arī izstrādāt efektīvus loģistikas risinājumus ērtai un ātrai piegādei. Ļoti zīmīgs piemērs ir tas, ka Rimi speciāli atvēra e-veikalu tieši Viļņā, pāatrinot tirdzniecības ķēdes digitālo izplešanos Baltijā.

    Šobrīd Latvijā ir ļoti daudz iespēju iegādāties pārtiku internetā ar ļoti plašu piedāvājumu tieši no dažādām ekoloģiskajām un vegāniskajām precēm, kas patiesībā ir patīkams pārsteigums. Zemāk apkopojām vienas no populārākajām un interesantākajām iespējām. Jāatzīmē, ka vīrusa laikā piegāde var aizņemt pat nedēļas, jo kā norāda lielie tirgotāji, tad piegāžu laiku ir pilni un tiek strādāts pie efektīvākiem risinājumiem. Tāpat Saeima 20. martā lēma, ka uz noteiktu laika posmu būs iespēja internetā iegādāties alkoholu, kas iepriekš bija aizliegts.

    Rimi interneta veikals

    2019. gada rudenī Rimi tieši Latviju bija izvēlējies kā vienu no valstīm, kur uzsākt savu nākamo digitalizācijas soli, uzsākot piedāvāt iepirkšanos internetā un piegādi uz mājām, kā arī izveidojot speciālu auto iebraukšanas punktu tirdzniecības centrā “Ozols” vai saņemt sūtījumu “Spice” atrodošajā Rimi. Pietiekami labs samazināta kontakta risinājums šajā laikā. Rimi piegādes teritorija ir no Baltezera līdz Babītes novada beigās, Rīgas apkārtne. Piegādes cenas no 2,99 līdz 4,99 EUR, bet par summu 49,99 EUR un uz augšu, tā būs bezmaksas.

    Nuko.lv

    Šis interneta veikals, kurā ir ļoti plašs pārtikas un saimniecības preču piedāvājums, varētu būt viens no nozares pionieriem Latvijā, kuram uzkrāta liela darbības pieredze un klientu skaits. Nuko piedāvā piegādi visā Latvijas teritorijā, kas noteikti šim veikalam ir liels plus, salīdzinot ar konkurentiem. Lai pirkumi tiktu piegādāti, nepieciešams iepirkties vismaz par 12,99 EUR, tiesa uzņēmums nenorāda preču piegādes izmaksas, kuras pieejamas vien pēc reģistrācijas un pirkuma veikšanas.

    Barbora.lv

    Maxima paspārnē esošais barbora.lv ir ar vienu no lielākajām pieredzēm Latvijā esošs interneta pārtikas veikals, šobrīd esot Maxima veikala digitālā versija. Interneta veikals veic piegādes Rīgā, Jūrmalā, Salaspilī, kā arī Rīgas apkaimēs – Baložos, Dreiliņos, Sariešos, Babītē, Carnikavā, Garkalnē, Ķekavā, Mārupē, Olainē un Stopiņos, kas ir visai plašs tīkls, protams, Rīgā un pierīgā. Barbora piegādes cenas ir sākot no 0,99 EUR, un tāpat kā Rimi virs 50 EUR tā būs bezmaksas.

    Tirgus labumi no Āgenskalna un Kalnciema tirgiem

    Kā izrādās, tad tieši šajā laikā populārās Rīgas tirgus vietas uzsākušas dažādu produktu piegādi, kas izpaužas kā to sakomplektēšana no pārdevējiem un saimniecībām, kuras tajos piedalās. Āgenskalna tirgus ir izveidojis speciālu mājaslapu, kurā var veikt pasūtījumu un piedāvājums patiešām ir plašs, iekļaujot gaļu, augļus, dārzeņus, piena produktus, kafiju, garšvielas un pat baltvīnu. Pasūtījuma saņemšana notiek 3 reizes nedēļā pašā tirgū – otrdienās, piektdienās un sestdienās. Šajā laikā iespējama arī piegāde Rīgas teritorijā, kas izmaksās 5 EUR. Variet pievienoties speciālajai WhatsApp grupai.

    Virtuālais tirgus svaigi.lv

    Kā norāda uzņēmuma nosaukums un vīzija, tad šis interneta veikals piedāvā iegādāties dažādus augļus, dārzeņus, zivju, gaļas izstrādājumus un piena produktus no zemnieku saimniecībām. Princips šobrīd ir balstīts uz dažāda veida sakomplektētiem groziem, kur var būt tikai dārzeņi vai augļi, kā arī viss kopā. Piegādes teritorija tāpat kā zināmajiem pārtikas veikaliem ir Rīga un pierīga. Sūtīšana izmaksā 2,99 EUR vai bezmaksas, ja pirkums ir virs 29 EUR.

    Gaļas produkti no piebalgaskupinatava.lv

    Ja šajā laikā kārojas, kas smeķīgāks un vēl neesiet kļuvuši par veģetāriešiem un vegāniem, tad interneta vidē iespējams iegādāties gaļas izstrādājumus tieši no ražotāja “Piebalgas Kūpinātava”. Arī šeit ierastais maršruts ir Rīga un Vidzemes pusē ap Piebalgu. Piegādes cenas svārstās no 3,50 EUR līdz pat 15,00 EUR, un prece ir jāiegādājas vismaz 20 EUR vērtībā.

    Bioloģiski un ekoloģiski tīri produkti no dabasdobe.lv

    Šis interneta veikals piedāvā iespēju iegādāties dažāda veida ekoloģisko produkciju kā speciālus tīrīšanas līdzekļus un kosmētiku. Tāpat dabasdobe.lv piedāvā bioloģiski sertificētās saimniecībās augušus dārzeņus, augļus, ogas un dažādu citu dzīvnieku valstu produktus. Tie, protams, no Latvijas. Šis uzņēmums preci izsūta reizi divās nedēļās un izmanto tam Omniva pakomātus, kur cena ir no 3,00 līdz 4,00 EUR atkarībā no pakas izmēra.

    Dažādi augļi no augluserviss.lv

    Šis interneta veikals acīs iekrita tieši Instagram video stāstiņos, kur cilvēki atzīmēja vēl vienu pārtikas e-veikalu, jo šajā bez augļiem, dārzeņiem, pieejami arī gaļas izstrādājumi, piena produkti un bakalejas preces. Augļu Servisa automašīnas, iespējams, būsiet pamanījuši pārvietojamies pa ceļiem, jo šis uzņēmums daudz preču piegādā restorāniem un citām ar ēdienu saistītām iestādēm, bet ir pieejams arī interneta veikals. Uzņēmums ir viens no retajiem kuram ir pietiekami plaša piegāde Latvijas teritorijā. Tā ir bezmaksas, ja pirkums ir virs 50 EUR, bet ja nē, tad piegāde ir attiecīgi 5 EUR (pirkuma summa virs 30 EUR) vai 10 EUR (pirkuma summ zem 30 EUR).

    Beziepakojuma interneta veikals ieber.lv

    Cēsīs dzimušais ieber.lv ir ģimenes uzņēmums, kurš atbalsta zero waste kustību, un vēlas pēc iespējas mazāk izmantot dažādus plastmasas iepakojumus, bet reizē piedāvā iespēju veselīgas eko preces kā rieksti, saldumi, kosmētika, higiēnas preces, tēju un citas arī internetā. Tas viss pēc tam pie klienta tiek nosūtīts ilgtspējīgā vai pārstrādājamā iepakojumā. Uzņēmuma mītnes vietne ir Cēsis, taču ar Omniva pakomātu sūtījumus var nogādāt visā, Latvijā, kur tiek piemērots atbilstošs tarifs.

    Droši dalieties ar citiem interneta veikaliem, jo kā izrādās, tad patiesībā to mums ir ļoti daudz un dažādām gaumēm.

    Konditorejas izstrādājumi no salakafe.lv

    Mūsu dzirdīgās ausis sasnieguši gardumu cepēji no konditorejas “Sala”, kuri jau vairāk nekā piecus gadus klientu vēlmes spēj apstrādāt arī caur interneta pasūtījumiem, ļaujot izvēlēties gan dažādus kliņģerus un tortes, gan ierastās smalkmaizītes un cepumus, kā arī kaut ko smeķīgāku no salātiem un gaļas ēdieniem. Tā kā krīzes laikā mums ir iespēja panašķēties un pārdzīvot šo laiku ātrāk. Piegādes maksa Rīgas teritorijā sākot no 6,90 līdz 14,65 EUR, bet par pasūtījumu virs 20 EUR tā būs bezmakas. Iespējams vienoties par piegādi ārpus Rīgas teritojas. Konditoreja sola, ka svaigie gardumi tiks piegādāti nākamajā dienā, ja pasūtījums veikts līdz 14:00.

    Pateicoties aktīvajiem lasītājiem, izcelsim pāris ēdienu piegādātājus, kuri tieši šajā laikā sākuši piegādes, kā arī atcerēsimies par ēdienu piegādi citās Latvijas pilsētās.

    Bioloģiska liellopu gaļa no hereford.lv

    Ja kāds šajā laikā sevi vēlas palutināt ar gardu steiku un nodoties gastronomiskajām izvirtībām ar ļoti augstas kvalitātes produkciju, tad visu nepieciešamo sākot no gaļas, garšvielām līdz vīnam atradīsiet hereford.lv. Piegāde Rīgas teritorijā ir bezmaksas, bet pirkumam jāsasniedz vismaz 20 EUR. Tāpat uzņēmums piegādās produktus līdz Jūrmalai, Ādažiem, Siguldai un Salaspilij, ja pirkums būs vismaz 50 EUR. Atzīstami, ka šobrīd tiek nodrošināta bezkontakta piegāde.

    Pusdienu piedāvājumi no Bulka, Amdaram un citiem

    Mārupes un Āgenskalna pusē ir iespējams pasūtīt gardus pusdienu piedāvājumus no ēdinātavas Bulka, ja esot savā mājas ofisā jums nav laika domāt par gatavošanu. Klāstā zupas, salāti un otrie, kas komplektā izmaksās 5,50 EUR. Piegāde 2 EUR, bet sūtījumam virs 20 EUR bezmaksas.

    Ja kādam savā ofisā vai jebkurā darba vietā kārojas silts un labs ēdiens, tad bērnu ēdienu speciālisti no Amdaram šajā vīrusa laikā sniedz iespēju piegādāt ēdienu tieši dežurējošajiem dienestiem, ofisiem un ražotnēm. Tas viss iespējams bez kontakta, un par plašāku informāciju vienkārši sazinities pa tālruni +371 29456654.

    Tiem, kuriem interesē kaut kas no austrumu garšām, noteikti noderēs Stockpot iespēja pasūtīt ēdienu, kuru iespējams saņemt uz vietas restorānā Krišjāņa Valdemārā ielā 36. Veiciet pasūtījumu vismaz 40 minūtes iepriekš un par 9 EUR, tad saņemsiet to svaigi gatavotu.

    Veselīga un sabalansēta uztura piekritējiem šajā laikā noteikti nav jāmaina savi paradumi, jo par jūsu garšu kārpiņām ar gardiem ēdieniem parūpēsies restorāns Terra. Arī viņi šobrīd piedāvā dažādus pusdienu piedāvājumus, vrapus un kādu desertu cenu robežās no 2 līdz 7 EUR. Piegādes cenas svārstās no 3 līdz 17 EUR.

    Saldummīļiem ir iespēja pasūtīt dažādus gardumus no kafejnīcas Madam Brioš, kura pagājušajā nedēļā uzsākusi piegādi Mārupes/Āgenskalna/Imantas, kā arī Jurmalas apkaimē. Ir pieejamas gan smalkmaizītes, gan arī sāļie ēdieni. Veiciet pasūtījumu vismaz 20 EUR vērtībā ar piegādi 3 EUR, bet virs 35 EUR tā būs bezmaksas.

    Siguldā dzīvojošais Stirna&avocado ar piegādi Rīgā

    Avots: Stirna&avocado

    Siguldā nesen durvis vērusi jauna veselīgā uztura vietiņa, kuras piedāvājumā ir lēcu kotletes, humuss, zupas, veselīgie salāti un saldumi no riekstiem un augļiem. Šeit gribētos izcelt ēdinātāja piedāvājumu dažāda veida maltīšu komplektus divrez nedēļā piegādāt gan uz Rīgu, gan uz Cēsīm, tā kā lieliska iespēja domāt gan par savu, gan savu bērnu sabalansētu uzturu. Sīkāka informācija pa telefonu 26497377.

    Zivju piegāde no oscarfish.lv

    Sociālās distancēšanas laikā mums nav jāaizmirst par plašu pārtikas produktu izvēli, jo Rīgas apkārtnē iespējams pasūtīt saldētas zivis un jūras veltes no izplatītāja oscarfish.lv. Tirgotājs piegādi nodrošina gan tikai no 50 EUR sūtījuma, kura izmaksās 6,05 EUR, pārējie pasaūtījumi jāsaņem uz vietas. Protams, sūtījumu nodošana ir bez kontakta. Uzņēmumam ir īpaši piedāvāju 3+ kartes īpašniekiem.

    Svaigi augļi un dārzeņi Jelgavas pusē no Jelgavas augļi

    Uzņēmums piedāvā augļu, dārzeņu un citu produktu vairum un mazumtirdzniecību, kā arī veic piegādi klientiem. Internetā iespējams iegādāties dazādus gatavos dārzeņu, augļu un zaļumu komplektus, kā arī tos izveidot pašiem. Lai saņemtu piegādi, nepieciešams iepirkties vismaz par 30 EUR, kā arī tiek nodrošināta bezkontakta piegāde.

    Restorāna kvalitātes cienīgi produkti no agroset.lv

    Kā norādīts agroset.lv mājaslapā, tad šis uzņēmums šajā laikā joprojām sola vienas dienas piagādi, ko nevaram apstiprināt praksē, bet piedāvājumā ir liels klāsts dārzeņu, augļu un piena produktu, kā arī kaut kas no maizes izstrādājumiem. Piegāde Rīgas teritorijā, kā arī Carnikavā. Minimālajam sūtījumam jābūt vismaz 15 EUR, piegāde svārstās no 3 līdz 5 EUR. Centra rajonā bez maksas sūtīšana sākot no 25 EUR pirkuma.

    Bio gardumi un lietas no bio.lv un dabasstacija.lv

    Šos divus interneta veikalus var ielikt katergorijā priekš veģetāriešiem un vegāniem, jo tiek piedāvāti dažādi speciālie produkti, piemēram, kosmētika, kafijas un piena aizstājēji. Tāpat noderīgi tiem, kuriem ir dažādas alerģijas. Preču klāsts ir ļoti plašs. Piegāde bio.lv gadījumā ir ar pakomātiem, kur pirkumam virs 39 EUR tā būs bez maksas, vai 2,50 EUR ar Omniva servisu. Dabasstacija.lv izmanto DPD pakalpojumus, kur sūtījuma izmaksas sākot no 3,05 EUR vai arī saņemot preci uz vietas veikalā.

    Viss ierastais Gemoss piedāvājums tagad arī internetā

    Uzņēmumam Gemoss ir savs internetveikals, kur pieejams viss tas pats, kas ierasti atrodas veikalos. Rieksti, garšvielas, virtuves piederumi, makaroni, dekori un viss pārējais. Lai nerastos apjukums, vispirms nepieciešams piereģistrēties, un tad būs iespēja redzēt preču cenas un veikt pirkumu. Gemoss piedāvā piegādi visā Latvijā, kura virs 70 EUR būs bez maksas, bet līdz tam 2,99 EUR.

    Picas, suši un pusdienu piedāvājumi no maxipizza.lv

    Vēl viena lieliska vieta ir gan Baložos, gan Mārupes pusē esošā Maxi Pizza, kura līdz jūsu durvīm piegādās gardas picas, suši, burgerus un citas uzkodas. Tāpat tiek nodrošināta piegāde Rīgas centra rajonā. Šobrīd pieejami īpaši pusdienu piedāvājumi 5,50 EUR vērtībā, kuri saimnieka vārdiem esot ļoti sātīgi. Piegādes summas sākot no 2 EUR balstoties uz attālumu, Baložu teritorijā pirkumam virs 15 EUR tā būs bez maksas.

    Gaļas produktu piegāde tieši no Lēdurgas Miesnieka

    Tiem, kuriem kārojas kaut kas gards no dažādiem gaļas izstrādājumiem, parādījusies lieliska iespēja iegādāties gan svaigu jaunlopa gaļu un cūkgaļu, tāpat atklāt šašļiku sezonu vai iegādāties gatavo produkciju (desas, cīsiņi, sardeles) no Lēdurgas Miesnieka. Piegāde pieejama Rīgas labajā krastā un attiecīgi apkārt esošajos Siguldas, Saulkrastu, Cēsu, Krimuldas, Bērzkroga rajonos. Pasūtījuma minimālā summa ir 15 EUR, par kura piegādi jāmaksā papildus 3 EUR, bet pirkumam virs 40 EUR sūtīšana bez maksas.

    Pārtika no Topiņa

    Interneta pārtikas veikalu piedāvājumu papildinājusi vēl viens veikalu tīkls Top, kurš piedāvā produktu piegādi dažādos Latvijas reģionos un Rīgā. Šobrīd piegādes summas ir sākot no 2 EUR, un uzņēmums piedāvā pat tās pašas dienas piegādi, ja pasūtījums veikts līdz pulksten 15:00. Tad sūtīšana izmaksās 4 EUR. Minimālajai pirkuma summai jābūt vismaz 20,00 EUR vērtībā.

    Piena produkti no pienaveikals.lv

    Kad sagribās kaut ko gardu un svaigu no dažādiem piena produktiem, tad Rīgas piena kombināta radītajā interneta veikalā iespējams iegādāties zem Food Union esošos produktus. Tieši siltajai sezonai aktuāli varētu būt dažādi saldējumi, un kur tad vēl bez Kārums biezpiena sieriņiem. Pienaveikals.lv priekšrocība ir tā, ka iespējams iegādāties tikai vienu vienību un to arī nosūtīs, tātad nav jāsasniedz noteikta pirkuma vērtība, lai tas tiktu piegādāts. Kā norāda uzņēmums, tad šobrīd piegāde Rīgā, Rīgas apkārtnē un Siguldā ir bez maksas, un pasūtījumu saņemsiet nākamajā dienā, ja tas  veikts līdz 12:00.

    Galvenais turiet acis un ausis vaļā par saviem vietējiem ēdinātājiem, kuri šajā laikā novērtēs jūsu atbalstu. Tāpēc papildus izcēlām vietas, kuras tieši šajā laikā speciāli uzsākušas ēdienu piegādi, un tādas noteikti ir vēl un vēl.

    Šajā laikā Bolt Food uzsācis sadarbību ar veikalu Stockmann, piedāvājot pārtikas piegādi. Tāpat ziņojām par speciālu mājaslapu novadagarsa.lv, kurā apkopotas dažādas saimniecības visā Latvijā, no kurām arī iespējams pasūtīt un saņemt produktus mājās.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    22 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kristīne Pastare-Skutele
    23.03.2020 10:05

    Lielākajā daļā pārtikas internetveikalu šobrīd nav pieejami piegādes laiki vai arī tie ir ļoti tālu (piemēram, aprīļa sākums), tāpēc patīkams pārsteigums bija piegādes serviss https://www.facebook.com/agroset.piegade/ , kurš piegādāja produktus nākamajā dienā pēc pasūtījuma veikšanas. Arī produkti visi bija labi (augļi, dārzeņi svaigi un smuki), piena produktiem labi termiņi. Iesaku! Cerams, ka šo tūlīt neapgāzīs riņķī ar pasūtījumiem :D Lai gan cerība maza.

    Remarx
    26.03.2020 17:29

    Strādāju pats sociālā dienestā un man pašam nācās saslimt pagājušo ziemu un dabūju izmantot nuko.lv pakalpojumus. Šie līdz Tukumam piegādes nodrošina tikai ceturtdienās. Tā nebija nekur jāiet, paku uznes augšā. Šajā sērgas laikā man viena paziņa mājās ir pašizolācijā un ieteicu lai piezvana uz nuko Šie paklausījās un atvainojās jo 15km no Tukuma viensētas neapkalpo. Nemaz jau tik rožaini nav ja esi kaut kur ārpus pilsētas. Bet ēst gribas vismaz reizi dienā. Labi man te lielveikals 2 minūšu gājumā. Šajā brīdi vienam otram piegādājām pārtiku uz mājām ja cilvēks ir mazkustīgs.

    23.03.2020 11:08

    Sveiki! Arī mēs piedāvājam gardas,sabalansētas un veselīgas maltītes ikvienam! Pie mums ir iespēja iegādāties maltītes visai dienai – sākot no brokastīm, līdz pat vakariņām, kas nozīmē, ka piegādāvajam visas ēdienreizes, lai vairs ne par ko nav jādomā!
    Šajā laikā, kad daudzi paliek mājās, ir būtiski sekot līdzi arī apēstajam ēdiena daudzumam – arī par to mēs esam parūpējušies un piedāvājam dažādu kaloriju komplektus! Piedāvājam gan veģetārās, gan visēdāju maltītes! :)
    http://www.foodfactory.lv

    Lauris
    23.03.2020 13:21

    Rimi pašlaik sviests – pavadi 20 minūtes formējot pasūtījumu, lai beigās uzzinātu, kā pasūtījumu nebūs iespējams izņemt vispār, nav pieejamu laiku. Varbūt to zinot, var uztaisīt brīdinājumu uzreiz?

    BobDoSomething
    23.03.2020 18:10
    Reply to  Lauris

    Nez cik uzreiz Tu vēlies – galvenajā lapā tas rakstīts ar precīziem datumiem, kas atjaunojas katru dienu. Kā arī teikts, ka pirms likt produktus grozā, izvēlies pieejamo saņemšanas laiku, kur arī redzētu, ka nav brīvu laiku uz tuvākajām 10 dienām un varētu netērēt laiku.

    Lauris
    24.03.2020 10:57
    Reply to  BobDoSomething

    Brīdī, kad sūtīju, galvenajā lapā nebija NEVIENA paziņojuma. Šobrīd ir, paldies par to.

    Ilga
    23.03.2020 14:28

    Arī gribēju teikt – Barbora, Nuko un Rimi iedzīvotājus ir uzmetuši pavisam. Manāmi nespēj turēt slodzi. Pārējiem nav tik plaša klāsta – pārsvarā dārzeņi vai restorānu ēdieni. Ja nav visu apsmieto pārtikas krājumu vai aptrūkstas kāds vienkāršs produkts – nākas vien aut kājiņas un iet uz veikalu pretēji visiem ieteikumiem.

    cow id19
    23.03.2020 14:40
    Reply to  Ilga

    Starp uzmest un nepavelk ir milzīga atšķirība. Uzmet tie durņi, kam ļāva atgriezties pēc robežu slēgšanas un kas tagad sparīgi vazājas apkārt, postējot savus varoņdarbus internetos.

    Latvietis
    23.03.2020 16:16

    Augļuservisu neizmantot! Lielā apmerā nemaksā nodokļus!

    Jānis Rišis
    23.03.2020 23:38

    Nu un tāpat nav nauda ēdienam, darba devēji ir maukas.

    digitalk
    24.03.2020 06:21

    piedodiet manu cinismu, bet vai ieber.lv šobrīd rekomendējams atrasties šādā sarakstā, ja beramos produktus klientam fasē cilvēks, nevis bezdvēseles robots, kurš garantēti nešķauda ražotnē?

    el migratore
    24.03.2020 09:06
    Reply to  digitalk

    jā un nē. Lielākais risks gan ir nevis iepakotājs, kurš ir vadības un kolēģu acu priekšā, bet inficētie pircēji, kas no lidostas dodas pa tiešo uz veikalu, aptaustot, apostot, apslienājot un apšķaudot neiepakotās preces (iepakotās arī, bet iepakojumu tomēr var notīrīt). Tāpēc arī lēmums par vaļējo produktu fasēšanu.

    Tiesa gan, vismaz rimi augļi un dārzeņi tāpat ir vaļēji, izņemot vārīgos brokoļus, lociņus utt. kurus iepakoja arī iepriekš, lai tie nesadalītos jau grozā.

    cow id19
    24.03.2020 09:54
    Reply to  el migratore

    Spriežot pēc mīnusiem, repatrianti ne tikai bezatbildīgi izplata infekciju, bet arī izmanto internetu. Es jau arī saku – slēdzot robežas, vajadzēja jūs atstāt uz karantīnas laiku tur, kur atradāties un neļaut atvest draņķi uz mītnes valstīm. Internets jums būtu arī tur.

    cow id19
    24.03.2020 10:00

    Par ieber.lv runājot – vai kāds bāž mutē nevārītas pupas vai miltus? Visi beramie produkti tiek termiski apstrādāti. Tad jau drīzāk lielāka iespēja inficēties, regulāri pasūtot ēdienu ar piegādi – kaut arī tā ir ļoti maza, ja vien piegādi neveic kaimiņš. Kaimiņš, ja)

    Piegādes cenas
    24.03.2020 11:08

    Svaigi.lv piegādes cenas nu jau ir paaugstinātas – 4,99 eur jeb bezmaksas piegāde no 99 eur pasūtījuma

    Vaivai
    26.03.2020 10:06

    Bet kurjeriem maksā 3 Eur par adresi + pašiem jāapmaksā degviela 🤦‍♀️

    freelifelv
    24.03.2020 23:21

    Kurš kantoris piegādā uz mājām šmigu? Ārpus Rīgas? Lūk, tas ir jautājums :D

    Krotow
    26.03.2020 22:41
    Reply to  freelifelv

    Viens pats viensētā šmigosi vai kopā ar atvedēju?

    Kārlis Dūmiņš
    17.05.2020 13:47

    Ja ir vēlme vēl papildināt, tad tagad ir arī TOP piegāde, un Latvijā ražoti piena produkti pienaveikals.lv , kas atšķiras no citiem ar bezmaksas piegādi un bez minimālās summas, kaut vai vienu saldējumu var pasūtīt.

    Kursors.lv
    17.05.2020 13:49

    Paldies, pieliksim.

    Reklāma