Web Analytics
More
    Reklāma

    Turpmāk atslēdz Windows 10 datoru ar Galaxy S8 pirkstu nospiedumu nolasītāju

    Jaunākie raksti

    Samsung ir atjauninājis savu Flow lietotni, kas tagad sadarbojas ar Windows Hello drošības iespēju Windows 10 datoriem, lai atslēgtu Windows 10. Ar Windows 10 datoriem sadarbojas ne tikai jaunākie Galaxy S8 un S8+ modeļi, bet arī vecāki Galaxy S6, S7 viedtālruņos uzstādītajiem pirkstu nospiedumu nolasītajiem.

    Microsoft ar paplašinātām Windows Hello pieteikšanās iespējām vēlas turpināt izskaust paroļu izmantošanu, to vietā tiks izmantotas līdzvērtīgas pieteikšanās iespējas, kas jau šobrīd atrodamas viedtālruņos. Windows Hello ir daļa no Windows 10 operētājsistēmas un tā atļaus atslēgt Windows ar sejas kontūru nolasīšanu, pirkstu nospieduma un pat acs zīlītes skenēšanu.

    Reklāma

    Windows Hello sejas kontūru un acs zīlītes nolasīšanai būs nepieciešama Intel RealSense 3D kamera. RealSense 3D kamera izmantos arī infrasarkanos starus, lai maksimāli precīzi noteiktu sejas kontūras un galvenās iezīmes. Bet daudziem datoriem pat nav pirkstu nospiedumu nolasītāja, kur nu vēl Intel RealSense 3D kamera, tāpēc jaunā Samsung piedāvātā iespēja ir ļoti noderīga.

    Microsoft apgalvo, ka Windows Hello drošības sistēma atbilst lielu uzņēmumu un pat valdību vajadzībām. Microsoft norāda, ka nekādi atpazīšanas dati netiks nosūtīti caur tīmekli, tie tiks droši uzglabāti šifrētā veidā datorā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    04.07.2017 20:13

    Vēl jau varētu dibena rievu identifikatoru izlaist, bet, jautājums – cik tas viss ir droši starp mobilo ierīci un personālo kompi?

    x
    04.07.2017 20:28
    Reply to  kr://2ps

    Pietiekoši droši…

    x
    05.07.2017 00:14
    Reply to  x

    vai arī nē….

    05.07.2017 09:31
    Reply to  kr://2ps

    Droši vien labāk ir par paroli 123 vai 000

    Reklāma