Web Analytics
More
    Reklāma

    “Humane AI Pin” radītājam iet tik slikti, ka jau meklē sev pircēju

    Jaunākie raksti

    Pērnā gada rudenī jaunuzņēmums “Humane” prezentēja visai unikālu sīkrīku – mākslīgā intelekta piespraudi “AI Pin“, kas, pēc tā teiktā, var aizstāt telefonu. Pirms dažiem mēnešiem šī 699 USD vērtā ierīce nonāca pie pirmajiem interesentiem, taču atsauksmes par to, šķiet, nebija gluži tādas, kā gaidīts. Tāpēc “Humane” tagad vēlas pārdot savu biznesu, par ko cer iekasēt no 750 miljoniem līdz 1 miljardam ASV dolāru.

    “Humane” martā sāka tirgot savu MI piespraudi “AI PIN”, kas ir pieliekama pie apģērba un piedāvā dažādas funkcijas, kuru pamatā ir mākslīgais intelekts. Šai ierīcei nav ekrāna, un visu nepieciešamo informāciju tā proficē uz lietotāja plaukstas. Tāpat “AI Pin” aprīkota ar 13 MP kameru, skaļruni un kustības sensoriem. Taču ierīce līdz šim saņēmusi diezgan negatīvas atsauksmes, lielākoties lēnās reaģēšanas un sliktās lietotāja pieredzes dēļ.

    ReklāmaAdvertisement

    “Bloomberg” ziņojumā norādīts, ka “Humane” ir piesaistījis 230 miljonus USD no investoriem, tostarp savu artavu sniedzis arī “OpenAI” izpilddirektors Sems Altmens. 2023. gadā investori “Humane” novērtēja 850 miljonu dolāru apmērā, taču tas notika vēl pirms saņemtās kritikas par “AI Pin”. “Humane” ir apņēmies uzlabot šīs ierīces sniegumu, izmantojot programmatūras atjauninājumus un integrējis tajā arī “OpenAI” jaunāko MI modeli “GPT-4o“.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma