Web Analytics
More
    Reklāma

    “Humane” mākslīgā intelekta piespraude “AI Pin” pie lietotājiem nonāks martā

    Jaunākie raksti

    Novembrī jau rakstījām, ka jaunuzņēmums “Humane”, ko vada divi bijušie “Apple” darbinieki, prezentēja mākslīgā intelekta (MI) gadžetu “AI Pin”, ko var nēsāt kā piespraudi un kas būtībā aizstās viedtelefonu. Diezgan likumsakarīgi, ka ierīce izpelnījusies lielu interesi, un pirmie pircēji to saņems 2024. gada martā.

    “Humane” aizvadītās nedēļas izskaņā paziņoja, ka tie, kuri veica prioritārus pasūtījumus, pirmie saņems savas “Ai Pin” ierīces, kas, visticamāk, būs martā. Konkrētāku piegādes laiku uzņēmums šobrīd nevar nosaukt. Ierīce maksā sākot no 699 USD, taču, lai to izmantotu pilnvērtīgi, piemēram, varētu sazvanīties, izmantot internetu utt., papildus jāiegādājas abonements par 24 USD mēnesī.

    ReklāmaAdvertisement

    “Humane” to raksturo kā pasaulē pirmo valkājamo ierīci, kuru darbina mākslīgais intelekts. Tas ir gandrīz viedtālrunis, tikai bez ekrāna, kas nepieciešamo informāciju projicē uz lietotāja plaukstas. To kaut vai visu dienu var nēsāt sev līdzi, piespraužot pie apģērba, izmantojot magnētisku klipsi, kas ir arī ierīces baterija.

    “AI Pin” aprīkota ar 13 MP kameru, skaļruni un kustības sensoriem. Viena no svarīgākajām sastāvdaļām tajā ir MI palīgs, ar ko lietotājs var komunicēt un dot komandas, izmantojot skārienvadību vai balss saziņu. Tāpat “AI Pin” integrēta datorredze, kas ļauj identificēt dažādus priekšmetus, ēdienu utml.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma