Web Analytics
More
    Reklāma

    “OpenAI” sadarbojas ar Arizonas Štata universitāti, lai mācībās izmantotu “ChatGPT”

    Jaunākie raksti

    “ChatGPT” un citi mākslīgā intelekta (MI) čatboti jau sevi pierādījuši kā labus palīgus dažādās jomās. Nenoliedzami, arī skolēniem un studentiem ir interese atvieglot sev mācības, skolas uzdevumu izpildei izmantojot MI palīgu. Kamēr lielākā daļa mācību iestāžu neļauj skolēniem un studentiem satura apguvei un uzdevumu izpildei izmantot MI čatbotu, Arizonas Štata universitāte izveidojusi partnerību ar “OpenAI“, lai integrētu “ChatGPT” augstākajā izglītībā.

    “OpenAI” paziņojis par sadarbību ar vienu no vadošajām pētniecības universitātēm – Arizonas Štata universitāti, – lai integrētu “ChatGPT” MI čatbotu augstākajā izglītībā. Būtiski, ka šī ir pirmā augstākās izglītības iestāde, kas sadarbojas ar “OpenAI”. Sākot ar februāri universitātes mācībspēki un darbinieki tiks aicināti iesniegt priekšlikumus par inovatīviem “ChatGPT Enterprise” lietojumiem mācību procesā.

    Reklāma

    Galvenās jomas, ko Arizonas Štata universitāte vēlas uzlabot ar “ChatGPT” palīdzību, ir studentu panākumi, inovatīva pētniecība un organizatorisku procesu racionalizēšana. Tāpat universitāte jau ir apņēmusies “izpētīt MI visās formās” un paziņoja par jaunu speciālistu komandas izveidi 2023. gadā, kuras mērķis ir radīt nākamās paaudzes MI rīkus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma