Web Analytics
More
    Reklāma

    “OpenAI” prezentē savu jaunāko MI modeli “GPT-4o” (video)

    Jaunākie raksti

    Iepriekš jau rakstījām par uzņēmuma “OpenAI” plāniem vakar, 13. maijā, rīkot savu produktu jaunumu prezentāciju, kas varētu aizēnot “Google I/O” izstrādātāju konferenci, kas norisināsies šodien, 14. maijā. “OpenAI” pasākuma ietvaros nācis klajā ar vairākiem jaunumiem, no kuriem viens ir jaunākais mākslīgā intelekta (MI) modelis “GPT-4o”.

    “OpenAI” izlaidis savu jaunāko vadošo MI modeli “GPT-4o”. Piekļuve tam nākamo nedēļu laikā tiks nodrošināta gan kompānijas izstrādātajiem, gan klientiem paredzētajos produktos. Piemēram, man jau ir piekļuve jaunajam modelim.

    Reklāma

    Uzņēmums skaidro, ka, salīdzinot ar MI modeli “GPT-4”, “GPT-4o” ir līdzvērtīgs intelekta ziņā, bet sniedz labākas iespējas teksta, attēla, kā arī audio ziņā. Jaunais modelis kā vaicājumu pieņem jebkuru teksta, audio un attēlu kombināciju un var ģenerēt atbildi visos trīs formātos, kas īpaši labi redzams, izmantojot ChatGPT” robotu. Tāpat lietotāji var pārtraukt “ChatGPT”, kamēr tas atbild, un uzdot citu vaicājumu. Jaunais modelis arī spēj uztvert lietotāja balsī esošās emocijas un “ģenerēt balsi dažādos emocionālos stilos”.

    Papildus tam “OpenAI” paziņoja, ka “ChatGPT” pieejama desktop versija, kā arī atjaunots lietotāja interfeiss.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Raimis
    14.05.2024 09:36

    Jaunumi, protams, iedvesmojoši. Subjektīvi man ir radusies sajūta, ka kaut kas nav kārtībā. Pieprasījumi (vismaz man) tiek apstrādāti desmitiem sekunžu ilgi un tas jau velkas nedēļām ilgi.

    Usinss
    14.05.2024 12:47
    Reply to  Raimis

    Ātruma ziņā nav bremzēšana. Pat attēlu ģenerēšanā un modificēšanā. Būs jāpatestē jaunās fīčas. Interesē balss atbildes. Varētu noderēt telefonijas nozare, ja var definēt ko drīkst un ko nedrīkst atbildēt.

    EAe
    15.05.2024 01:59
    Reply to  Raimis

    Arī dēļ bremzēšanas neizmantoju

    MrDoc
    15.05.2024 09:58
    Reply to  Raimis

    Tieši tāpēc pamēģini 4o. Stipri stipri ātrāks nekā gpt4

    Reklāma