Web Analytics
More
    Reklāma

    OnePlus vadītājs atzīst, ka OnePlus X sērija netiks turpināta

    Jaunākie raksti

    OnePlus vadītājs Pīts Lau (Pete Lau) uzņēmuma jaunā OnePlus 3 flagmaņtelefona prezentācijas pasākumā atklāja uzņēmuma plānus citu produktu līniju attīstības ziņā. Turpmāk OnePlus visu enerģiju koncentrēs tikai uz viena flagmaņa izstrādi un pārdošanu un tāpēc mazāka izmēra OnePlus X modelim vairs nebūs sekotājs. Tas nenozīmē, ka OnePlus X būtu nepopulārs modelis, tomēr Pīts Lau uzsver, ka liela nozīme ir skaidram fokusam uz vienu “īsteno flagmani” un tā ir OnePlus sērija.

    Tāpat sarunā ar Engadget žurnālistu viņš atklāja, ka turpinās darbs pie Oxygen OS un Hydrogen OS Android versiju apvienošanas. Jau šogad varam gaidīt jaunumus šajā sakarā.

    Reklāma

    OnePlus turpinās uzlabot pēcpārdošanas servisu un radīs jaunus dzīvesstila produktus, kas lieliski papildina telefonus. Runa ir par somām un tamlīdzīgiem stila produktiem nevis tikai telefona vāciņiem vai baterijām.

    OnePlus zīmola mugursoma
    OnePlus zīmola mugursoma

    Lai arī Pīts Lau neatklāja pārdošanas rādītājus, tomēr norādīja, ka uzņēmumam iet labi Eiropā, Indijā un ASV. Viņš arī paredz, ka Eiropa turpinās būt visstraujāk augošais tirgus. Acīmredzot, mēs šajā pusē esam izslāpuši pēc pieņemami nocenotiem tehniski labi izstrādātiem mobilajiem produktiem. Krietni piesardzīgākas prognozes ir par Ķīnas tirgu, jo tur konkurence par zemāko cenu ir ļoti, ļoti sīva.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma