Web Analytics
More
    Reklāma

    Sludinājumu piegādes serviss SCN.LV ļauj apskatīt sludinājuma cenu vēsturi

    Jaunākie raksti

    Meklējot sev auto vai mājokli, visdrīzāk iegriezīsimies ss.lv vai kādā citā populārā sludinājumu servisā. Pēc tam izbursimies cauri visiem mums aktuālajiem sludinājumiem un aizdomāsimies kā nodrošināties, lai nepalaistu garām to īsto un vienīgo sludinājumu. Te talkā var nākt servisi un mobilās aplikācijas, kas automātiski mums svarīgās kategorijās lūkosies pēc jauniem sludinājumiem un informēs par saviem atradumiem. Iepriekš jau vēstījām par NotifyUs mobilo aplikāciju un Filtred.lv tīmekļa servisu, bet nu ir uzradies vēl viens jauns sludinājumu piegādes serviss scn.lv un tam ir kāda patiešām noderīga funkcija.

    Šajā servisā var ērti izveidot filtrus, lai meklētu auto, mototransportu vai arī pirktu/īrētu dzīvokli/māju. Filtra izveidošana ir vienkārša un serviss piedāvā noderīgu iespēju atfiltrēt kā nevēlamus dažādu auto pārpircēju izvietotos sludinājumus (par tādiem tiek uzskatīti pārdevēji, kas mēneša laikā pievienojuši vairāk kā piecus unikālus sludinājumus). Lietotājs servisam var pieteikties arī ar sociālo tīklu kontu un saglabāt līdz 10 sludinājumu filtriem. Par servisa lietošanu nav jāmaksā un tā iespējas būs pietiekamas privātai lietošanai.

    Reklāma

    2015-07-15_1221
    Auto sludinājumu filtra izveide scn.lv servisā

    Par patiešām noderīgu funkciju uzskatu sludinājumu vēsture. Ievadot sludinājuma adresi, scn.lv serviss centīsies atrast informāciju par vēsturiskajiem sludinājuma datiem un pratīs parādīt kā tam ir mainījusies cena un ko vēl pārdod šī sludinājuma autors. Tas noteikti var palīdzēt izcīnīt vēl labāku cenu vai tieši otrādi – iet garām pirkumam ar lielu līkumu.

    2015-07-15_1228
    Palūkosimies vai sludinājumam ir mainīta cena

    Idejas autors ir Sandris Artemjevs. Viņam negribējās sēdēt ss.lv, lai meklētu sev auto, bet esošie risinājumi nebija pietiekoši precīzi un ātri. Kad SCN.LV jau darbojās to sāku lietot arī es, lai atrastu auto priekš sevis. Jau no pašas lietošanas sākuma biju sajūsmā par to, cik daudz laiku SCN man ietaupīja, tādēļ piedāvāju Sandrim palīdzēt šo projektu nodot plašākam lietotāju lokam. Sākot strādāt kopā pie šī projekta samazinājām plānoto ieviešanas laiku no 2 mēnešiem uz nedēļu un tā arī turpinām to attīstīt un mainīt, cik ātri ir iespējams, lai nodrošinātu vislabāko servisu.

    Galvenais plāns ir izveidot vislabāko un ērtāko meklēšanas rīku, kamēr nebūsim nepārprotama izvēle, tikmēr nebūsim apmierināti. Mērķis cilvēkus atbrīvot no sludinājumu meklēšanas un sūtīt tikai derīgos – dodot iespēju izvēlēties nesaņemt sludinājumu vairākas reizes (ja cena nemainās), iespēju nofiltrēt māklerus (ja prasa komisijas maksu) un auto plačus. SCN.LV ir jābūt palīgam nevis vienkāršam sludinājumu piegādes servisam,” saka scn.lv pārstāvis Kristaps Kovaļevskis.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    10 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Rihards
    04.08.2015 09:37

    Sen jau biju gaidījis ko tādu.

    Kristaps Kovaļevskis
    04.08.2015 10:49
    Reply to  Rihards

    Lieliski! :) Un būs vēl labāk! :)

    Edgars
    04.08.2015 09:45

    Lietoju nu jau kādu laiku. Patīk, ka var redzēt, cik reizes sludinājums ir ievietots un kā mainījusies cena kopš pirmās reizes. Kopumā baigi labā štelle.

    Kristaps Kovaļevskis
    04.08.2015 10:50
    Reply to  Edgars

    Paldies! :)

    Raitis
    04.08.2015 09:49

    Malači, raksts arī šeit parādījies!
    Mēnesi atpakaļ caur šo servisu nopirku autiņu, pa tiešo no saimnieka, un iztērējot tikai dažas minūtes, uzstādot filtru.

    Elina
    04.08.2015 10:02

    Lieliska ideja!! Puiši, jūs esat ģeniāli :)

    Kristaps Kovaļevskis
    04.08.2015 10:53
    Reply to  Elina

    Paldies!
    Lieliska ideja un vēl labāks serviss – ātri un uzticami! :)

    Kristaps Kovaļevskis
    04.08.2015 10:55

    Paldies par rakstu un labajiem vārdiem, Kristap! :)

    edgku
    04.08.2015 13:30

    Izskatās forši un mazliet arī darbojas, bet filtra mainīšana spēcīgi gļuko. Priekš manis laiklam galvenā vērtība ir sludinājumu vēsture.

    hENRIJS
    04.08.2015 17:43

    fORDS AIZMIRSIES ..!!))

    Reklāma