Web Analytics
More
    Reklāma

    Dalder.lv – sludinājumu portāls, ko mēs jau sen bijām pelnījuši!

    Raksts tapis sadarbībā ar sludinājumu portālu Dalder.lv.

    Jaunākie raksti

    Latvijas interneta vidē parādījusies jauna e-komercijas platforma – Dalder.lv. Tajā privātpersonas un uzņēmumi var izvietot darba, preču un pakalpojumu sludinājumus. Sludinājumu ievietošana ir bez maksas, taču Dalder.lv par maksu piedāvā pārdošanas veicināšanas papildus rīkus.

    Projekts savu darbību testa režīmā uzsāka jau 2018. gadā un šobrīd portālā ir 2000 reģistrēti lietotāji un 19 000 ievietoti sludinājumi. Uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Jānis Ķīsis norāda: “Ideja tapa pirms 5 gadiem – analizējot globāli veiksmīgas IT platformas, vispārējas uzņēmumu attīstības iespējas internetā Latvijā, Latvijas e-komercijas līdera ss.lv tehniskos trūkumus un lietotāju sūdzības. Lai izveidotu savu projektu bija nepieciešams atrast citu stratēģiju – jaunu biznesa modeli un atšķirīgu vērtības piedāvājumu.

    Reklāma

    Jaunā stratēģija paredz biznesa informācijas izvietošanu platformā vienmēr bez maksas. Informācija ietver visu, kas ir nepieciešams saimnieciskās dzīves nodrošināšanai – pērc, pārdod, dod vai meklē darbu utt.. Platforma paredzēta kā informācijas serviss, kur visa informācija ir lokalizēta un sašķirota pa plauktiņiem un to iespējams papildus filtrēt pēc atbilstošās sadaļas īpašībām.

    Biznesa modelis nosaka, ka par maksu ir tikai lietotāju savstarpējā sacensība un dažādi rīki, kas taupa laiku un naudu. Primārās mērķauditorijas ziņā mēs fokusēsimies uz pastāvīgi pārdodamām precēm un pakalpojumiem, pie tam gan jaunām, gan lietotām precēm, gan mazkvalificētu, gan augsti kvalificētu darbaspēku. Projektam ir milzīgas mērogošanas iespējas, ar kurām iepazīstināsim projekta vēlākā stadijā.”

    Dalder.lv var bez maksas reģistrēties gan privātpersonas, gan uzņēmumi. Reģistrējoties ir jāverificē savs telefona numurs un portālā var pieteikties arī ar drošu elektronisko parakstu. Tas ļauj veidot uzticamus pārdevēju profilus, kas principā var aizvietot pašu pārdevēju veidotas mājaslapas. Dalder.lv lietotāji var atstāt savas atsauksmes par pārdevējiem un to pakalpojumiem vai produktiem, kā arī portālā ir nodrošināta iespēja sazināties savā starpā – čatot.

    Portālā sludinājumus izvietot varam pa vienam vai vairākus uzreiz izmantojot XML failus kādā no 16 galvenajām kategorijām. Kopā ar attiecīgajām apakškategorijām varēsim savus sludinājumus izvietot ļoti precīzi.

    Dalder.lv sludinājumu moderatori aktīvi rūpējas par portālā ievietoto sludinājumu kvalitāti. Informācija par sludinājumu galvenajām īpašībām automātiski tiek tulkota arī angliski un krieviski, lai palīdzētu sasniegt lielāku auditoriju t.sk. ārzemniekus. Dalder.lv sola neizdzēst un nemainīt sludinājumus un tie paliks savā vecajā vietā, lai varat pilnībā kontrolēt savas pārdošanas un mārketinga aktivitātes.

    Nereti mēs meklējam pakalpojumus, kas atrodas mūsu dzīvesvietas tuvumā, tāpēc lieti noderēs Dalder.lv sludinājumu reģionālais iedalījums. Arī šajā gadījumā mēs varam atrast precīzi to, ko meklējam tieši savā novadā. Portāla komanda seko līdzi administratīvi teritoriālās reformas aktualitātēm un laicīgi veiks izmaiņas, lai atspoguļotu aktuālo pašvaldību sadalījumu.

    Sludinājumiem tiek saglabāti daudzi svarīgi parametri, lai lietotāji varētu ērti veikt to meklēšanu. Piemēram, mēs varam vienā skatā atlasīt tieši mūsu tuvumā tirgotās interesējošās automašīnas vai tikai melnus sieviešu kostīmus.

    Visdrīzāk mums nav laika katru dienu pārlūkot sludinājumus, tāpēc Dalder.lv piedāvā izveidot pēc mūsu vajadzībām pielāgotus sludinājumu filtrus. Lietotāji var atfiltrēt sludinājumus pēc sev svarīgiem parametriem un saglabāt šos filtrus. Tādējādi automātiski saņemsim paziņojumus par mūs interesējošiem sludinājumiem. Iepriekš šādu funkcionalitāti ir nodrošinājuši dažādi ārēji servisi, taču Dalder.lv šī noderīgā funkcionalitāte ir iebūvēta un pieejama bez papildus maksas. Tas lieti, piem., noderēs visiem cilvēkiem, kas ir īres mājokļa meklējumos.

    Par maksu Dalder.lv piedāvā iespēju ar vairākām pieejām veicināt pārdošanu:

    • Sludinājumiem var pievienot arī īpašas birkas, kas sniedz papildus informāciju par produktu vai tās piegādi. Šobrīd platformā pieejamas šādas birkas: Steidzami, Uz vietas un Piegāde 24h.
    • Sludinājumus var izcelt (tas maksā 0.50 EUR), kā arī pacelt virs citiem sludinājumiem attiecīgajā kategorijā (tas maksā 1 EUR). Ja izvēlēsimies VIP sludinājuma iespēju, tas tiks attēlots virs pārējiem bezmaksas sludinājumiem un tādējādi būs krietni labāk redzams. VIP sludinājuma maksa sākas no 3 EUR par 3 dienām.
    • Portāla lietotāji var veidot atlaižu kuponus, kas nākotnē būs ielādējami arī dažāda veida elektroniskajos makos – Apple Wallet, Google Wallet u.c.
    • Uzņēmumi var portālā savas preces vai pakalpojumus piedāvāt kā dāvanas. Šādi tos var ērti uzdāvināt noteiktām personām (sievietēm vai vīriešiem) vai īpašiem gadījumiem (dzimšanas diena, vārda diena u.c.). Dāvanu izvietošanas maksa sākas no 5 EUR par vienu kategoriju.
    • Platforma piedāvā veidot publiskās iepirkšanās akcijas balstoties uz jau izveidotu sludinājumu.
    • Nākotnē paredzēta arī izsoļu sadaļa.

    Ņemot vērā šī gada notikumu ieviestās korekcijas, Dalder.lv ir aktīvi pilnveidojis arī darba sludinājumu sadaļu. Portāla lietotāji var ērti izveidot savu CV 3 valodās un automātiski to ievietot darba sludinājumos. Darba piedāvājumu sadaļa apvieno sludinājumus no privātajiem uzņēmumiem, valsts iestādēm, kā arī licencētajām darbiekārtošanas aģentūrām.

    Svarīgi piezīmēt, ka Dalder.lv nodrošina arī portāla apmeklētāju tehnisko atbalstu visos savos sociālo tīklu profilos, atbild uz telefona zvaniem un e-pastiem. Pieredzējušie speciālisti palīdzēs korekti noformēt sludinājumus un ieteiks labākos pārdošanas veicināšanas rīkus.

    Dalder.lv ir sludinājumu portāls, ko mēs jau sen bijām pelnījuši!

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    59 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    trel
    13.08.2020 11:04

    Var ražot ko grib, bet ss.lv nepārsitīs neviens.Tur jānomainās paaudzēm, lai kas tāds notiktu.

    Edgars
    13.08.2020 11:18
    Reply to  trel

    SS.LV čakarē cilvēkus ar sludinājumu dzēšanu pēc viņiem vien zināmiem noteikumiem

    Rihards Veters
    13.08.2020 11:24
    Reply to  trel

    Viss ir atkarīgs no pašiem cilvēkiem. Neraugoties uz ar vien pieaugošām sludinājumu izvietošanas cenām, cilvēki tāpat turpina maksāt un sūdzēties par nepamatoti dzēstiem sludinājumiem.

    1012
    13.08.2020 11:49
    Reply to  Rihards Veters

    Visdrīzāk, cilvēki pārkāpj noteikumus, kurus neizlasa, ieliekot ķeksi ka ir iepazinušies. Nu tur, vienas preces sludinājumā uzskaita 2, nobildē tā ka ir saprotams ka minētā prece ir tikai aisberga redzamā daļa utt. Esesieši redz, ka nauda iet garām un dzēš. Kautkā tā es to redzu.

    Rihards Veters
    13.08.2020 11:56
    Reply to  1012

    Nu jebkurā gadījumā – kāpēc pārdevējam likt sludinājumu par maksu, ja to var izdarīt bez maksas?

    1012
    13.08.2020 12:11
    Reply to  Rihards Veters

    sk. zemāk manu kom. par maksu.

    1012
    13.08.2020 12:14
    Reply to  trel

    Tā nav. Pēc 25 gadiem vienā bankā atvēru kontu citā bankā, jo nokaitināja ar tīrajiem sīkumiem. Klientu lojalitāte reizēm ir tikai vecuma senilums, kas liedz turpat blakus ieraudzīt ko labāku.

    1012
    13.08.2020 14:50
    Reply to  trel

    Tūlīt .BY nomainīsies režīms, lai gan visi domāja ka nodos valsti kādam no dēliem – un tu saki, ka SS dzīvos paaudzēm ilgi? Nesmīdiniet manas čībiņas, kā saka Odesā.

    Edgars Rozentals
    14.08.2020 20:16
    Reply to  1012

    Kada vēl rezima maiņa nesmidini. Izvēle ir tikai vainu batjka vai Krievzemes punduris.
    Krievija jebkurā brīdī var atsūtīt tādus spēkus kas var uztaisīt crima nr 2.
    Un sankcijas elitei tikai tuvina batjku ar punduri.

    1012
    13.08.2020 11:55

    Izklausās jau, ka iespēju ziņā ir soli priekšā ss, kas ir palikuši 90to gadu līmenī. Redzēs, vai aizies.
    Mazliet bažīgu dara “izmantojot XML failus” – redziet, vairums cilvēku Latvijā ir iesituši roku .yaml, bet te piedāvā .xml – jāiet palūkot, vai tiešām GUI ir izskausts pamatos (jā, es tāds mīkstais, kas negrib sludinājumus rakstīt .xml)

    Rihards Veters
    13.08.2020 11:58
    Reply to  1012

    Ar laiku noteikti tiks pievienots arī .yaml ;)

    1012
    13.08.2020 12:09

    Viena lieta, kas trūkst populārajos portālos – maksa par sludinājumiem laika periodā (mājas tīrīšana), nevis par katru. Vai pērkot 100 sludinājumu paku, tie izmaksātu lētāk kā 100x1sl. Nerunājot par citām sludinājumu portālu fīčām, kas atvieglo meklēšanu, sekošanu tirgotāju piedāvājumam utt. Tas minimālisms k’\adā brīdī izrādīsies arī klupšanas akmens.

    Rihards Veters
    13.08.2020 13:20
    Reply to  1012

    Dalder.lv piedāvā sekošanu profiliem – sekoto profilu sludinājumi rādas virs pārējiem.

    Prusljix
    13.08.2020 12:22

    Portāli nāk un iet- SS.lv paliek…

    1012
    13.08.2020 12:47
    Reply to  Prusljix

    ironiski, bet tieši ss.lv ir palicis pagātnē))

    1012
    14.08.2020 10:08
    Reply to  1012

    aizkaitinātajiem – ss.lv is gone, ja neesat pamanījuši.
    Nav .lv zonā

    Kursors.lv
    14.08.2020 10:14
    Reply to  1012

    Kā tad nav, ja ir?

    2020-08-14_10-13-59.png
    1012
    14.08.2020 13:25

    biju palaidis garām triumfālo atgriešanos)

    Centis Ābele
    14.08.2020 15:15
    Reply to  1012

    Vai vispār jāpamana? Ieraksti adresē “SS” un viss esi jau ss.lv. Labrīt 2020!

    1012
    14.08.2020 19:47
    Reply to  Centis Ābele

    Acīmredzot, pārlūks ir iekešojis ss.com un ignorē ss.lv atgriešanos. Ar labunakti 2020jā!

    digitalk
    13.08.2020 15:18
    Reply to  Prusljix

    realitātē es labprāt redzētu ss’ku aizejam. populārs bezgala, bet pamatīgi neērts, gluži kā megapelnošais Amazons, kas ar savu GUI sūkā ledu.

    Čiekurs
    13.08.2020 16:27
    Reply to  digitalk

    Un es domāju, ka man vienīgajam Amazon šķiet tizls un pārbāzts.
    Par ss.lv arī piekrītu, nesen pamatīgi nokaitināja. Iemetu kādus 5 sludinājumus un 3 no tiem nebija atbilstoši noteikumiem, bet izdzēsa (atslēdza) visus. Par noteikumiem pats vainīgs, jo neizlasīju, bet tie nekādi nesarežģīja dzīvi topošajam pircējam, bet gan ss.lv maciņa biezumam. Jēdzīgi sazināties ar viņiem par šo jautājumu nevar, jo uzmet paziņojumu, lai laid taisni, ja gribi sūdzēties par izdzēstu sludekli. Caur kkādu info epastu vienīgi.
    Kādreiz viņi bija normāli.

    Cukurbergs
    13.08.2020 12:26

    Kā ar notifikācijām uz e-mailu par jauniem sludinājumiem, piemēram 1x dienā, atkarībā no izvēlētās sadaļas meklēšanas nosacījumiem?

    Janis Murnieks
    13.08.2020 12:34
    Reply to  Cukurbergs

    Iekš Telegram messendžeraa var uzcept botu ,kurš meklē , un sūta ziņas.
    vismaz uz ss.lv tas darbojas .

    Rihards Veters
    13.08.2020 13:22
    Reply to  Cukurbergs

    Dalder.lv piedāvā saglabāt filtrus – kad parādas jauns sludinājums, tad saņem notifikāciju :)

    lauris
    13.08.2020 19:12

    vai tik tas nav uz osclass platformas, nedaudz pielabots serveris ?

    Rihards Veters
    14.08.2020 08:50
    Reply to  lauris

    Nav gan ;)

    digitalk
    14.08.2020 09:10
    Reply to  Rihards Veters

    es tā pareizi saprotu, ka tu esi projekta autors? tad vēlu veiksmi un izturību, tas prasīs daudzus gadus, lai cilvēku ieradumi nosliegtos uz tavu resursu. optimizē, ievies dažādius filtrus pat aizpildot sludinājumus. ja gribi kritiku, uzsāc tēmu Kursora forumā, es toč brīvā laikā pakomentēšu :) man ļoti gribētos otrreizējo datordzelžu tirdzniecības vietu.

    digitalk
    14.08.2020 09:37
    Reply to  digitalk

    tik daudz drukas kļūdu bez rīta kafijas ;)
    *nosliektos
    *dažādus

    Rihards Veters
    14.08.2020 09:53
    Reply to  digitalk

    Protams, paldies par labiem vēlējumiem. Ja ir ieteikumi, tad vari droši rakstīt pa tiešo – apspriedīsim :) E-pasts: info@dalder.lv

    digitalk
    14.08.2020 10:09
    Reply to  Rihards Veters

    es, protams, varu rakstīt uz info epastu, bet tad jau pazūd apspriešanas jautrība. brainstorm makes difference. :) nē, nu protams, ja tur acīmredzama kļūda, tad labāk privāti paziņot. toties ģenerēt idejas… btw, Kursora forums pieļauj veidot grupas apspriešanai, nu ja tu pārdomā.

    [edit] vnk uzsāc tēmu, un pēc tam, kas piesakās, vari pievienot privātam čatam.

    Last edited 3 years ago by digitalk
    13.08.2020 21:30

    Nu kas ir, Latvijā neviens nefiltrē mašīnas pēc dzinēju jaudas? Fiksais salīdzinājums :
    Bmw, sedans, virs 3litri, benzīns, manuāls, par pēdējām 5 dienām.
    Ss – 23sek
    Dalder – 61sek +mobilā versija iebremzē uz katru izvēli ap 1-3sek
    Vēl ir ko uzlabot.

    Rihards Veters
    14.08.2020 10:00
    Reply to  Qurious

    Ātrums noteikti tiks uzlabots, bet 3L dzinēju vari atfiltrēt bez problēmām.

    Janka
    15.08.2020 12:07
    Reply to  Rihards Veters

    Ļauj uzminēšu- Dalderi izmenta 1 rezultātu uz tādu vaicājumu. Toties Dalderos varēs skatītities kuponus. Es ceru tā nav refresh.lv atdzimšana:)

    es pats
    14.08.2020 00:04

    Ja pēc gada vēl pastāvēs, tad var uzskatīt par veiksmīgu viena cilvēka projektu. Tajā aprakstā neko jaunu neizlasīju. Draugiem grupa arī pirms gadiem uzcepa savu ss konkurentu, ilgi pūlējās ar visu tā laika draugiem popularitāti tur kādu ievilināt, un viņiem noteikti bija lielas zināšanas gan par web izstrādi, gan kā virzīt projektu, gan visi nepieciešamie tehniskie risinājumi. Kad VIDs mēģināja nobendēt ss, šie fiksi mēģināja atdzīvināt savu aizmirsto projektu, bet atkal nekā. Kādu dienu kāds izdomās ko sakarīgāku par ss, bet ne jau ar aizvēsturiskām idejām, vajag tā kā iphone pret nokia.

    De_Grad
    15.08.2020 10:03
    Reply to  es pats

    Gan jau, ka pastāvēs, – viss tas “veiksmes stāsts” turas uz facebook grupu, kur tika savākts liels dalībnieku skaits un tad vienā jaukā dienā pataisīts par saita “fermu” )) Kamēr grupa dzīvos, būs arī portāls..

    Centis Ābele
    14.08.2020 03:55

    haha bezjēdzīga laika tērēšana kādam, draugiem.lv tak ar bija Zip.lv un vēl ntās citas lapas, ko neviens nelieto. Vienmēr paliks ss.lv un tikai to visi lietos. To nekas neizmainīs.

    digitalk
    14.08.2020 04:04
    Reply to  Centis Ābele

    nu nez, zip.lv joprojām ir laba alternatīva, kur parādās interesanti piedāvājumi.

    Centis Ābele
    14.08.2020 15:10
    Reply to  digitalk

    Alternatīvi jo neviens nepērk, tapēc bāž arī visos pārējos sūdu mini portāliņos. Ja SS.com nepirks arī nekur citur nepirks. Tik bāž un bāž savas adītās zeķes un pārējo figņu.

    digitalk
    14.08.2020 15:16
    Reply to  Centis Ābele

    kā jau es sāku komentāru ar “nu nez”, tāpat arī prasās pabeigties. dzīvokļa īre par labu ciparu man vajadzīgā rajonā zipā pa smuko, sskā par 40% dārgāk.

    Centis Ābele
    14.08.2020 18:01
    Reply to  digitalk

    OK, bet tas tak ir tāds maziņš dārziņs, kā tante, kas pardeva savus darzeņus pie mego pārdaugavā.

    digitalk
    14.08.2020 18:36
    Reply to  Centis Ābele

    nu jā, pa globālo nestrīdos, sludinājumu portāliem popularitāte un apmeklējums ir svarīgāki, nekā izdevīgie piedāvājumi. tomēr ceru, ka sskai parādīsies līdzvērtīgi konkurenti, sevišķi sludinājumu filtrēšanā. zips ir diezgan nabadzīgs, bet varbūt pēc kāda gada-diviem šis dalder.lv uztjūnēs savus filtrus gan iesniedzot sludiķus, gan dodot iespēju tos sameklēt?..

    Māris
    14.08.2020 06:33

    Man jau liekas, ka Latvija ir par mazu, lai būtu vairāk par vienu sludinājumu portālu. Protams ss vajadzētu iet laikam līdzi, jo viņu meklēšanas kritēriji ir neatbilstoši, bet ka jauns portāls varētu viņus izkonkurēt, neticu.

    Opis
    14.08.2020 09:56

    Pašlaik tā lapa strādā dikti lēnu. Nevar salīdzināt ar SSu. Kāpēc tik smaga?

    Rihards Veters
    14.08.2020 13:14
    Reply to  Opis

    Iespējams, kaut kādi procesi vēl līdz galam nav optimizēti. Tas tiks labots!

    digitalk
    14.08.2020 18:58
    Reply to  Rihards Veters

    neiespringsti par mīnusiem, te ir pārītis “štata mīnusotāju” ar vairākiem kompjiem, kurus Kursora tētis Kristaps īpaši neapkaro. labo ko vajag, dari, thumbs up!

    Kursors.lv
    14.08.2020 23:20
    Reply to  digitalk

    Jā, man tie mīnusotāji bijuši nebijuši. Es pievēršu uzmanību komentāru saturam, tas ir svarīgs nevis kaut kādi plusi vai mīnusi.

    Edgars Rozentals
    14.08.2020 20:09

    Pilnīga buļļa kaka doska.lv nekas neparspes ja tu nepublicejies ss.com tu neesi nekas. Pat korporatīvie uzņēmumi saprot ka publicēties SS.com ir nozīmīgi.

    Edgars Rozentals
    14.08.2020 20:22

    Lombardi joprojām preces tirgus vērtību nosaka pēc ss cenām. Tā ir nemainīga kvalitāte.

    1129
    17.08.2020 11:28

    Tāpēc ka viņi ir pamuļķi, kas nesaprot vienkāršu lietu – preces cenu nosaka stāvoklis, nevis tas kas to ražojis. Un tad lombardi – intereses pēc paskatos sludinājumus – vecam nolietotam krāmam uzliek cenu, kas atbilst mazlietotai precei – tikai tāpēc ka lombardā viņi “preces tirgus vērtību nosaka pēc ss cenām”.

    Janka
    15.08.2020 08:58

    Lai veicas jaunpienācējiem, bet SS.lv ir vecmodīgs, vienkāršs šauri specializēts uz sludinājumiem- tieši tas, kas vajadzīgs. Un protams, lai darbotos sludinājumu portāls vislielākā nozīme ir auditorijai. Šobrīd SS.lv nav neviena konkurenta ar visiem tiem ss.lv trūkumiem.

    Ivo
    15.08.2020 14:17

    Priekš krieviski un angliski runājošās sabiedrības daļas, nosaukums neveiksmīgs.

    Rihards Veters
    17.08.2020 08:46
    Reply to  Ivo

    Kādēļ tā domā?

    Ivo
    17.08.2020 10:26
    Reply to  Rihards Veters

    Ne krievu, ne angļu valodā nav vārda “dalder” (dālderis), līdz ar to viņiem tā ir vnk random burtu kombinācija bez nozīmes. Par sarežģītu. Izrunāsies attiecīgi kā daļder / daļde (rus) / dāldē eng), un to dzirdot, nav saprotams kā rakstās (līdzīgi kā ar qwker vai kā viņu tur..).

    Rihards Veters
    17.08.2020 11:30
    Reply to  Ivo

    Laikam gan nepiekrītu, bet nu tad jau redzēsim.

    1129
    17.08.2020 11:37
    Reply to  Rihards Veters

    Nosaukums, manuprāt, tiešām nav piecas zvaigznes, bet kā rāda prakse – pakalpojuma izvēlē nosaukums nav primārais kritērijs. Tirgus ir pilna ar neko neizsakošiem vai dīvainiem nosaukumiem, bet tas netraucē. Protams, vietējā tirgū grūtāk būtu ar dirsa.lv, bet tas netraucē dirsa industrial citos tirgos.

    Ivo
    17.08.2020 12:55
    Reply to  Rihards Veters

    Es jau arī ceru ka kļūdos, un tikai veiksmi novēlu! Pats tērēju vid. 20 eur/mēn. Ss.lv, jau vismaz 10 gadus, par bezmaksas vai lētāku alternatīvu priecātos.

    Rihards Veters
    17.08.2020 14:17
    Reply to  Ivo

    Aicinu nemaksāt ss neko un ievietot informāciju pie mums :)

    18.08.2020 15:54
    Reply to  Rihards Veters

    un paturēt preci sev, jo to neviens nekad nenopirks, jo jums ne sūda nav auditorija kurai pārdot

    Reklāma