Web Analytics
More
    Reklāma

    Pārbaudi savas zināšanas jaunā Latvijas sludinājumu cenu minēšanas spēlē

    Jaunākie raksti

    Latvijas spēļu un lietoņu izstrādātāji jau sen pierādījuši, ka spēj radīt unikālus un interesantus produktus. Savu dienas gaismu nupat ieraudzījusi jauna vietne – spēle, ar ko Latvijas lietotātāji varēs pārbaudīt savas zināšanas un vienlaikus iepazīties ar Latvijā aktīviem sludinājumiem. Vietne minicenu.lv piedāvā bez maksas izklaidēt sevi un minēt sludinājumu cenas dzīvokļiem, automašīnām u.c. kategorijām, kas ņemti no lielākajiem Latvijas sludinājumu portāliem. Tavs ieguvums – iespējams, labi pavadīts laiks un iespēja atrast un detalizētāk apskatīt kāroto kustamo vai nekustamo īpašumu.

    Vietne minicenu.lv darbojas gan tīmekļa, gan mobilajā versijā. Spēlētājam ir iespēja izvēlēties, kādām sludinājumu kategorijām vēlas minēt cenu – dzīvokļiem/mājām vai automašīnām, vai abiem kopā. Spēles laikā lietotājam dota viena minūte laika katra objekta sludinājuma cenas atminēšanai. Vienas spēles laikā kopumā jāatmin cena 10 precēm. Taču lietotājs var arī izvēlēties neturpināt spēli un doties uz sludinājuma lapu, lai plašāk iepazītos ar konkrēto preci.

    Reklāma

    Pēc katra minējuma tiek atklāta arī preces patiesā sludinājuma cena, un lietotājs var uzzināt, cik precīzs (%) bijis cenas noteikšanā gan atminot katra objekta cenu, gan visā spēlē.

    Par pašiem minicenu.lv izstrādātājiem daudz informācijas nav. Vienīgi norādīts e-pasts boomixlv@gmail.com, uz ko lietotāji var rakstīt, ja ienākušas prātā idejas spēles uzlabošanai vai arī vēlas ziņot par problēmu.

    AvotsReddit
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Biteme
    03.10.2023 11:54

    Patiesībā jau pētījums, lai noskaidrotu kādā mērā cenas (ne)atbilst tirgus gaidām. Cita lieta, vai minētāji pieder mērķauditorijai.

    TopStar
    03.10.2023 21:25

    Tad kad uzkrita 98kvm2 dzīvoklis par pusmiljonu beidzu spēlēt. Pilnīgs kukū.

    Reklāma