Web Analytics
More
    Reklāma

    Project Ara komanda parāda agrīnu saliekamā viedtālruņa prototipu

    Jaunākie raksti

    Google ar Project Ara cenšas izmainīt filozofiju par mūsdienu viedtālruņa iespējām un izskatu. Project Ara vajadzētu nonākt pie pircējiem apmēram gada laikā un Project Ara komanda ar video ziņo par saviem panākumiem. Lielākais Project Ara izaicinājums ir esošo tehnoloģiju pielāgošana saliekamā viedtālruņa kopā saturēšanai un darbināšanai.

    Clipboard01 Ara
    Ekrānšāviņš no YouTube video

    Lielākais entuziastu prieks ir par Project Ara prototipa kopā saturēšanas sistēmu. Tiek izmantoti magnēti, kuru magnētisko īpašību saglabāšanai nav nepieciešams visu laiku pievadīt elektroenerģiju. Magnētu sistēma notur viedtālruņa detaļas savās vietās, lai tās neizšļūktu ārā.

    Reklāma

    Clipboard02 Ara
    Ekrānšāviņš no YouTube video

    Video redzams arī ieskats Ara konfigurācijas aplikācijā. Tā ļaus katram pašam pielāgot Project Ara viedtālruņus savām vēlmēm un iespējām. Project Ara varēs piemeklēt sev nepieciešamās tehniskās nianses (kameras, procesorus utt.), kā arī izskata noformējumus. Ara konfigurācijas aplikācija tiek salīdzināta ar Moto Maker sistēmu, kas ļauj izvēlēties dažādus Motorola Moto X viedtālruņa aizmugures vāciņus. Tikai Project Ara ir daudz plašākas pielāgošanas iespējas.

    Cerams, ka Project Ara būs pieejama plašākai publikai, gluži kā Nexus viedierīces, nevis kā Google Glass – šauram entuziastu lokam.

    Clipboard03 Ara
    Ekrānšāviņš no YouTube video
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma