Web Analytics
More
    Reklāma

    Canon piedāvā speciālu objektīvu, ar kuru var uzņemt telpiskos video Vision Pro brillēm

    Jaunākie raksti

    Reizē ar visionOS 2 izziņošanu pirmdienas vakarā, kas darbina Apple Vision Pro paplašinātās realitātes brilles, prezentācijas laikā tika runāts par speciālu Canon fotoaparātu lēcu, kas ļaus veidot telpiskos video un fotogrāfijas.

    Jaunā Canon lēca ir paredzēta EOS R7 kamerai, un tās mērķis ir palīdzēt satura veidotājiem radīt telpisku saturu, kas lieliski izskatīsies Vision Pro brillēs. Jaunums prezentēts reizē, kad visionOS 2 spēs pārveidot jebkuru bildi ar telpisku efektu, kas līdz šim nebija iespējams. Tādu saturu pagaidām var uzņemt vienīgi ar iPhone 15 Pro modeļiem.

    Reklāma


    Jaunā lēca ir aprīkota ar divām RF-S 7.8mm f/4 STM lens, kas ļaus veidot telpisko saturu. Tāpat šī nav pirmā reize, kad Canon izveido speciālu lēcu, kas paredzēta tikai vienam mērķim. Jau šobrīd EOS līnijas kamerām var pievienot virtuālajai realitātei paredzētu lēcu, kas sevī iekļauj RF 5.2mm f/2.8 L Dual Fisheye lēcas.

    Pagaidām gan publiskota informācija par lēcas maksu un pieejamību.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Uldis
    17.06.2024 10:37

    Kaut kas līdzīgs jau bija 15 gadus atpakaļ, kad sākās 3D kino un TV ēra… Tagad atkal mēģina atdzīvināt 3D industriju ar briļļu palīdzību…

    Reklāma