Web Analytics
More
    Reklāma

    Lietotāji sūdzas par priekšējā stikla plaisu Apple Vision Pro brillēs

    Jaunākie raksti

    Dārgās Apple Vision Pro brilles varētu būt skārušas pirmās lielās nedienas, jo daļa lietotāju sociālajos tīklos sūdzas par to, ka priekšējā stiklā parādījusies plaisa.

    Lielākoties šī informācija nāk no dažādiem Reddit lietotājiem. Tātad cilvēki ir pamanījuši, ka pēkšņi pēc vienkāršas ikdienas lietošanas, briļļu priekšējā stiklā tieši pa vidu redzama ieplīsusi līnija. Lielākā daļa no šiem īpašniekiem minējusi, ka brilles lieto ļoti atbildīgi un saudzīgi, kā arī pāris stundas nedēļā.

    Nav runa par tiem, kuri ar Vision Pro, piemēram, būtu reāli ieskrējuši sienā, bet tiem, kuri ar tām sēž dīvānā. Taču ir novērojams, ka daļai lietotāju problēmas ir parādījušās pēc tam, kad ierīce ilgāku laiku ir atradusies pie uzlādes caur ārējo bateriju. Viena no pašu lietotāju teorijām ir tāda, ka brillēm rodas kļūda palaižot miega režīmu automātiski. Līdz ar to notiek Vision Pro fona darbība, tās uzkarst un rāmis izplešas.

    Tāpat piefiksēju, ka šie lietotāji brilles tiešām neatvieno no uzlādes baterijas, jo tikai tā Vision Pro varēs kārtīgi izslēgt un tās nedarbosies. Apple, protams, pagaidām nav sniedzis nekādus komentārus. Vien daļai lietotāju šī problēma tikusi salabota bez maksas, bet daļai to nācies darīt par saviem līdzekļiem.

    Pirmie iespaidi par Apple Vision Pro paplašinātās realitātes brillēm

    AvotsGizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    29.02.2024 16:14

    Jus nepareizi lietojat brilles. Ja pareizi lietotu, tad nebutu plaisa stikla. Apple vadibas gaidamais pazinojums par Vision Pro brillu defektu.

    Ebutebja
    01.03.2024 16:51
    Reply to  Oskars

    Izlasi kārtīgi rakstu .problēma nau lietošana bet gan tajā ka priekšējais “stikla” materiāls ir no plastmasas un ilgstoša lietošana to izpleš kas rada to plaisu. Čota neliekas ka pa 3.5k usd tādai huiņai nevajadzētu būt ?

    Oskars
    02.03.2024 01:45
    Reply to  Ebutebja

    Ja lasitu manu tekstu ar sapratni no vestures par iPhone 4 lietosanas nepareizumu, ka Apple izteicas jus turiet telefonu nepareizi. Tad no tevis sads komentars nebutu. Sadi izteigtos Apple par brillu lietosanu.

    Reklāma