Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple Watch viedpulksteņi saņems tulkošanas lietotni

    Jaunākie raksti

    Pirmdienas vakarā, kad tika izziņoti visi lielākie Apple produktu programmatūru jaunumi, garām paslīdēja diezgan svarīga lieta, ka beidzot Apple Watch saņems Translate lietotni un varēs pārtulkot tekstu pulkstenī.

    To nodrošinās rudenī gaidāmā watchOS 11 operētājsistēmas versija. Tā būs tā pati Translate lietotne, kuru 2020. gadā saņēma iPhone viedtālruņi ar iOS 14 versiju. Kopumā tiks piedāvāta iespēja pārtulkot tekstu vai balss ierakstu no angļu uz 20 dažādām citām valodām.

    Reklāma


    Pēc noklusējuma Apple Watch atpazīs balss komandas, taču būs iespējams izmantot arī mazo klaviatūru. Lietotne arī ļaus iztulkot tekstu atskaņot, ja tas būs nepieciešams. Līdzīgi kā iPhone lietotnē, arī šajā būs iespējams lokāli pulkstenī lejupielādēt tulkojamās valodas. Papildu tam watchOS nodrošinās, ka Translate lietotne attēlosies Smart Stack skatā tad, kad lietotājs atrodas ceļojumā.

    Jaunāko watchOS 11 operētājsistēmu saņems visi Apple viedpulksteņu modeļi, sākot no Series 6 modeļa. Tieši teksta tulkošana varētu padarīt pulksteni vairāk noderīgu ikdienas dzīvē.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma