Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple iOS 18 ļaus nomainīt lietotņu ikonu izvietojumu un krāsas

    Jaunākie raksti

    Tuvojoties jūnijā gaidāmajai Apple izstrādātāju konferencei WWDC24, parādījušās jaunas baumas par iOS 18 operētājsistēmas izmaiņām, kas ļaus nomainīt lietotņu ikonu krāsas.

    Jā, iPhone lietotāju un Apple pasaulē arī šādas izmaiņas būs kaut kas grandiozs. Balstoties uz analītiķa un baumu piegādātāja Marka Gurmana (Mark Gurman), nākamā iOS operētājsistēmas versija ļaus mainīt lietotņu krāsas. Tas būs noderīgi, lai padarītu ērtāku telefona lietošanu, lietotnes sistematizējot pēc krāsu shēmas.

    Reklāma
    Advertisement

    Piemēram, zilā krāsā iekrāsot visas ar sociālajiem tīkliem saistītās lietotnes, bet zaļā krāsā tās, kuras saistītas ar naudas lietām. Neliels sīkums, kas kādam lietotājam varētu noderēt, lai izveidotu savu labāko un ērtāko lietotņu izkārtojumu. Man gan liekas, ka šī būs tā lieta, kuru Apple prezentās kā lielu jaunumu, bet praksē to neviens baigi neizmantos.

    Tāpat joprojām tiek turpināts runāt par to, ka lietotņu ikonas varēs izvietot jebkur uz ekrāna, kas noteikti varētu būt lielāks ieguvums iOS 18. Jā, līdz šim tas nav bijis iespējams, bet tagad lietotņu ikonas varēs novietot jebkur, līdzīgi kā to spēj izdarīt logrīki. Tādējādi iPhone lietotāji varēs veidot īpaši pielāgotus ekrāna izkārtojumus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Usinss
    27.05.2024 10:14

    Nu ļoti jaukas funkcijas. Krāsu iedalījumam: lietoju mapes. Darba app iet darba mapē
    Izklaides app: izklaides mapē
    Gudrā mājaL atsevišķa mape uz sākuma ekrāna
    Ikonu novietošana kur vēlas, ir missleading virsraksts, iPhone var likt ikonas kur grib, tikai ir ieslēgts Snap to grid. Tagad varēs mētāt kā grib ikonas, kur neredzu baigo ieguvumu. Pietiek ar to, ka varu tagad kārtot savus home screen kā gribu. Tikai ikonasir režģī, kas manuprāt, norošina kārtību.

    Riko
    27.05.2024 18:16

    Wow magic!

    Jgalka
    28.05.2024 00:46

    Kā labi zinam, androids to var jau kopš pirmsākumiem😁

    Alberts Kviesis
    28.05.2024 11:55

    Pēdējais ienākošais zvans, nepazīstams numurs. Saglabāju to, lietojot pēdējo zvanu sarakstu. Tagad man parādās, ka zvanīja tas un tas. Gribu tagad to palabot – nekā, nav vairs tāda funkcija, lai piekļūtu rediģēšanai. Izeju uz galveno logu, ņemu visus kontaktus garā rindā pēc alfabēta, lai to sameklētu kontaktu sarakstā, tad var rediģēt. Sviests. Sataisīts tā, lai vairāk jāčakarējas. Nekādu ērtumu tur nesaskatu (iphone 8 SE)

    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    28.05.2024 21:43

    Vienas ikonas pārvietošana – USD 9.99

    Alberts Kviesis
    29.05.2024 15:03

    Man sīkais (8 g.v.) no iphone 8SE centās iegādāties pašam zināmu aplikāciju, lietojot Google play un autorizējoties ar savu kompī esošo Galaxy kontu.. vakars bija piepildīts par visiem 100%

    Reklāma