Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple Latvijā laiž pārdošanā jaunos Apple Watch Series 6 un Apple Watch SE viedpulksteņus

    Jaunākie raksti

    Šodien oficiāli sākas viedpulksteņu Apple Watch Series 6 un Apple Watch SE pārdošana Latvijā; jaunie produkti ir pieejami pie Apple pilnvarotajiem tālākpārdevējiem.

    Ierīces, kuras tehnoloģiju uzņēmums Apple pagājušajā nedēļā izziņoja savā “Time Flies” tiešsaistes prezentācijas pasākumā, piedāvā inovatīvas iespējas un jaunas viedfunkcijas.

    Jaunais Apple Watch 6 – pārpilns ar jaunām iespējām

    Jauno sestās paaudzes viedpulksteni no iepriekšējiem modeļiem atšķir tā jaunais sensors un lietotne Blood Oxigen, ar kuras palīdzību iespējams izmērīt skābekļa līmeni asinīs, kā arī īpaši precīzais un jutīgais altimetrs, kas daudz labāk monitorē kustību, un Always On ekrāns, kas ir divas ar pusi reizes spilgtāks, pat atrodoties saulē.

    Jaunās paaudzes viedpulkstenis ir pieejams divos izmēros: ar 40 mm vai 44 mm Retina ekrānu. Pulkstenis ir izgatavots no 100 % pārstrādāta alumīnija, un tiek piedāvāts 5 krāsās: New Gold (jaunā zelta), Silver (sudraba), Space Black (Space melnā), Product Red (Product sarkanā) vai Blue (zilā).

    Tāpat kā iepriekšējie modeļi, arī šis viedpulkstenis pievērš uzmanību veselības stāvokļa noteikšanai un fiziskajam sniegumam. Papildu jau aprakstītajām advancētajām iespējām, nēsājot šo ierīci uz rokas, tā nepārtraukti mēra sirds ritmu gan aktīva sporta laikā, gan miera stāvoklī. Ierīcē ir integrēta funkcija, kas spēj noteikt pēkšņu cilvēka nokrišanu, kas, gadījumā, ja šādi notiek, automātiski nosūtīs paziņojumu ar cilvēka, kurš nēsā pulksteni, atrašanās vietas koordinātēm tiem kontaktiem, kuri ir norādīti neatliekamu situāciju gadījumos.

    Ierīce ir izcili piemērota sportistiem, tā ir aprīkota ar GPS, ir ūdensizturīga ar spiedienizturību līdz par 50 m, kā arī spēj veikt precīzus dziļuma, ātruma, kāpuma, sadedzināto kaloriju un veselības datu mērījumus. Ierīces ilgizturība ļauj mērīt sportiskos sasniegumus ikvienā vietā, vai tas būtu baseinā, pārgājienā, kāpjot kalnos, skrienot, braucot ar kalnu velosipēdu vai nodarbojoties ar jebkuru citu mīļāko sporta veidu. Šis modelis sniedz arī tik ilgi gaidīto un īpašo miega izsekošanas iespēju kvalitatīvāka un veselīgāka miega režīma izveidei.

    Viedpulkstenis saņem visus ienākošos zvanus, ziņojumus vai e-pastus no iPhone. Papildus ierīce ir aprīkota ar Apple Pay pakalpojumu norēķiniem, virtuālo asistentu Siri Assistant un lietotnes Maps kartēm, kā arī citām viedpulksteņu lietotnēm no App Store. Tāpat pulkstenī ir pieejama lietotājam draudzīgā Walkie Talkie iespēja, kas ļauj piezvanīt citam Apple viedpulksteņa nēsētājam, izmantojot tikai pulksteni pat bez tuvumā esošas tālruņa ierīces.

    Viedpulksteņa WatchOS 7 operētājsistēma piedāvā arī vairākas sākuma ekrāna izvēlnes, lai apmierinātu ikviena vēlmes, stilu un noskaņojumu.

    Viedpulksteņa izstrādātāji ir arī ieviesuši jaunu papildinājumu personīgajai higiēnai – roku mazgāšanas kontroles funkciju. Ikreiz, kad tiek mazgātas rokas, tā automātiski to reģistrē un nosaka 20 sekunžu periodu, kas ir nepieciešamais laiks roku mazgāšanai, kādu iesaka pasaules veselības organizācijas.

    Cenas ziņā pievilcīgais Apple Watch SE modelis

    Apple Watch SE ir vēl viens jauns modelis, kas būs īpaši iecienīts to vidū, kuri meklē kvalitāti par labu cenu. Pulkstenim piemīt Apple Watch Series 6 modeļa dizains, un tas ir aprīkots ar lielu ekrānu, jaudīgo S5 procesoru un jaunāko WatchOS 7 operētājsistēmu. Tas viss ir pieejams par ļoti pieejamu cenu.

    Šis viedpulkstenis ir radīts tiem, kuri vēlas kontrolēt savu fizisko aktivitāti. Ar tā daudzveidīgajām funkcijām tas būs noderīgs gan tiem, kuri pārvietojas pa pilsētu, gan tiem, kuri atrodas mājās, kā arī tiem, kuri nevar iedomāties savu dzīvi bez intensīviem treniņiem. Pulkstenis motivēs kustēties katru dienu un sasniegt noteiktos fizisko aktivitāšu mērķus. Šo apņemšanos papildina trīs aktivitāšu jomas uz ekrāna, kas atgādina un virza nostaigāt noteiktu soļu daudzumu dienā, paņemt pārtraukumus un dažreiz piecelties vai vairāk izkustēties.

    Apple Watch SE modelis arī ir ūdensizturīgs un piedāvā plašu klāstu ar dažādām treniņprogrammām. Viedpulksteņa ekrānā ir redzami vissvarīgākie dati, piemēram, pieveiktais attālums, soļu skaits, kalorijas, sirds ritms un kāpums.

    Jaunais pulkstenis ir arī aprīkots ar tikko iznākušo Sleep lietotni, kas sniedz miega izsekošanas iespējas, Handwashing rīku pareizai roku mazgāšanas kontrolei, ar ziņošanas iespējām, ja cilvēks  pēkšņi nokrīt, Siri, Apple Pay un citām noderīgām funkcijām.

    Šī modeļa ekrāna izmēri saglabājas tādi paši kā pēdējam sestās sērijas modelim. Pulkstenis ir pieejams trīs krāsās: Silver (sudraba), Gold (zelta) un Space Gray (Space pelēks).

    Jaunos viedpulksteņus jau ir izmēģinājuši Latvijā pazīstami influenceri

    Jaunos Apple Watch Series 6 viedpulksteņus jau ir izmēģinājušas dažas Latvijā zināmas personības – populārā influencere, dziedātāja un dziesmu autore Aminata Savadogo un mūziķis, dziedātājs un trombonists Intars Busulis.

    Savās atsauksmēs viņi abi norāda uz viedpulksteņa stilīgo dizainu, ievērojami spožāko ekrānu, kad tas nav aktīvs, un uz jaunākajām iespējām: skābekļa līmeņa monitoringu asinīs, sporta un fitnesa režīmiem, precīzu treniņu un citu aktivitāšu datu monitoringu, drošības un trokšņa noteikšanu, kā arī neierobežotās iespējas vienmēr būt sasniedzamam.

    Ierīces jau ir piegādātas veikaliem

    Ar jaunajiem Apple Watch modeļiem iepazinās un tos arī testēja Apple pilnvarotie tālākpārdevēji Latvijā.

    “iDeal” veikalos ar jaunās paaudzes viedpulksteņiem iepazīstināja olimpietis Aleksandrs Samoilovs, kurš skaidroja ierīces piedāvātās iespējas cilvēkiem, kuri vēlas vairāk nodarboties ar sportu un dzīvot veselīgāk.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    12 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Janis
    23.09.2020 19:43

    Beidzot! Būs jāiegādājas series 6, vienīgais žēl, ka netiek atbalstīta ecg un e-sim funkcija.

    Rūdolfs Rancāns
    23.09.2020 22:48

    bez LTE nav aršana!

    24.09.2020 07:14

    Ko tas LTE Tev reāli ikdienā dotu?

    Rūdolfs Rancāns
    24.09.2020 21:30

    Kompaktākas sakaru iespējas. Jebkur.
    No mājas vēl mēdzu iziet bez telefona, bet bez pulksteņa nekad!

    Aksels
    24.09.2020 08:28

    Kā vispār ir ar Apple Watch, kad piemēram, sportojot sasvīst roka, vai viņš pulsam nesāk rādīt kaut kādus randoom skaitļus?
    Jo pāris mēnešus lietoju Galaxy WA un tam pulkstenim šī problēma bija iztekta.

    Maisinsvaig
    24.09.2020 15:31
    Reply to  Aksels

    Nevajag sportot tik intensīvi ;D

    24.09.2020 19:00
    Reply to  Aksels

    Ar pulsu ir pat ļoti labi, un es lietoju Series 4. Ar sasvīšanu neesmu sajutis kādas problēmas, jo pulss ir krietni precīzāks kā uz Garmin 235. Cik stingri rokai pieguļ Galaxy pulkstenis sportojot?

    no name
    24.09.2020 20:17

    sasvīšanu tu sajutīsi kad sasvīdīsi

    no name
    24.09.2020 20:19
    Reply to  no name

    ar pulsu lotiti labi cik sitieni minūtē?

    25.09.2020 07:37
    Reply to  no name

    Tas ir atkarīgs no aktivitātes intensitātes.

    25.09.2020 07:37
    Reply to  no name

    Es sportojot svīstu pietiekami daudz, tāpēc zinu, ka viss ir okay.

    Vārds*
    24.09.2020 19:46

    Aizbraucu uz ārzemēm, tur ECG iet. Atbraucu atpakaļ – kukū …
    :(

    Reklāma