Web Analytics
More
    Reklāma

    “Voodoo Games” par pusmiljardu iegādājies sociālo tīklu “BeReal”

    Jaunākie raksti

    Labu laiku nekas nebija dzirdēts par sociālo tīklu “BeReal“, kas savu slavas zenītu sasniedza 2022. gadā. Tikmēr jaunākās ziņas vēsta, ka “BeReal” izveidotāji to pārdevuši mobilo spēļu izdevējam “Voodoo Games”, kas par šo pirkumu samaksāja 500 miljonus eiro. Savukārt “BeReal” līdzdibinātājs un izpilddirektors Aleksis Barejats (Alexis Barreyat) nolēmis atstāt amatu.

    Francijā bāzētā “Voodoo” izpilddirektors Aleksandrs Jazdi (Alexandre Yazdi) norāda, ka “BeReal” ir sasniedzis neticamu lietotāju lojalitāti un izaugsmi, parādot, ka cilvēkiem ir nepieciešama platforma, kur dalīties ar reālu, nesamākslotu saturu. Viņš arī pauž prieku par komandu apvienošanu un iespēju izmantot “Voodoo” zināšanas un tehnoloģijas, lai padarītu “BeReal” par ikonisku sociālo tīklu, ko raksturo autentiskums.

    Reklāma

    Jazdi saredz “BeReal” lielu potenciālu un uzskata, ka tas spētu izaugt par “nozīmīgu sociālo tīklu, ko izmantotu visi”. Pašreiz “BeReal” aktīvo lietotāju skaits sasniedz 40 miljonus, taču Jazdi sagaida, ka tuvāko divu gadu laikā tas pieaugs līdz 100 miljoniem. To viņš cer panākt ar “BeReal” uzlabojumiem, tostarp jauniem veidiem, kā publicēt ierakstus, video opciju dažādošanu un saziņas iespējām.

    Tie, kuri nezin – “BeReal” ir sociālais tīkls, kas reizi dienā nejaušā laikā aicina kopīgot ar tālruņa priekšējo un aizmugurējo kameru uzņemtu attēlu un tādējādi dalīties ar savu tā brīža nodarbošanos. Attēls jāuzņem divu minūšu laikā pēc paziņojuma saņemšanas, pretējā gadījumā tas tiks atzīmēts kā novēloti publicēts.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma