Web Analytics
More
    Reklāma

    Lietotnē “BeReal” varēs nosūtīt privātās ziņas

    Jaunākie raksti

    Latvijā visai iecienītā lietotne “BeReal” drīzumā piedāvās jaunu funkciju, ko daudzi jau sen bija gaidījuši un kas integrēta teju katrā lietotnē. Uzņēmums paziņojis, ka strādā pie ziņapmaiņas funkcijas, kuru kā pirmie varēs izmēģināt lietotāji Īrijā.

    Sākotnēji lietotāji varēs nosūtīt privātas ziņas personām, kuras atrodas lietotāja “BeReal” draugu lokā. Grupu tērzēšana pagaidām nav plānota. Tāpat būs iespēja nosūtīt privātu “BeReal” attēlu, kuram gan nebūs laika ierobežojuma. Lietotne arī piedāvās reaģēt uz ziņojumiem ar “BeReal” pielāgotajām emocijzīmēm “RealMoji”. Lietotājiem būs iespēja dzēst savas nosūtītās ziņas, taču tās joprojām redzēs saņēmējs.

    Reklāma

    “BeReal” atklāj, ka privātā čata funkcija ir viena no lietotāju pieprasītākajām iespējām. Protams, tas ir arī vēl viens veids, kas uzņēmumam palīdzēs lietotājus ilgāk noturēt lietotnē un mudināt atvērt to biežāk nekā reizi dienā. Tiesa, “BeReal” nesen ziņoja, ka ļaus pievienot vairākus ierakstus dienā, ja lietotājs savlaicīgi publicē pirmo “BeReal”.

    Jāpiezīmē, ka 2020. gadā palaistā lietotne “BeReal” pērn fiksēja lietotāju skaita pieaugumu. Šobrīd katru dienu to izmanto ap 20 miljoniem interesentu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma