Web Analytics
More
    Reklāma

    “BeReal” ļaus vienuviet skatīt slavenību ierakstus

    Jaunākie raksti

    Pavisam nesen “BeReal” iepazīstināja ar jaunu funkciju “Bonus BeReal“, kas ļauj publicēt pat trīs ierakstus dienā. Daļa lietotāju, tostarp arī no Latvijas, šo iespēju kritizē, sakot, ka tā ir pretrunā ar “BeReal” jēgu un padara lietotni mazāk saistošu. Nupat uzņēmums nācis klajā ar vēl vienu funkciju “RealPeople”, kas dos iespēju vienuviet apskatīt slavenību ierakstus un ielūkoties “pasaules labāko sportistu, mākslinieku, aktīvistu ikdienā”.

    “RealPeople” tiek raksturota kā laika josla, kurā apkopoti ieraksti no “pasaules interesantākajiem cilvēkiem”. Šī laika josla nepārtraukti mainīsies, ļaujot ik dienu redzēt citu slavenu cilvēku ierakstus. Uzņēmums norāda, ka funkcijas mērķis ir parādīt, ka arī slavenības ir parasti cilvēki. Vienlaikus “BeReal” stāsta, ka “RealPeople” funkcija nav saistīta ar influencēšanu, atzīmju “patīk” uzkrāšanu vai zīmolu reklamēšanu un lietotāji neredzēs fotošopētus attēlus vai slēptas reklāmas.

    Reklāma

    Pagaidām “RealPeople” atrodas testēšanas stadijā un pieejama lietotājiem Lielbritānijā.  Uzņēmums arī informē, ka lietotāji var ieteikt sevi vai kādu citu cilvēku, kurš būtu piemērots “RealPeople” laika joslai.

    Jāpiezīmē, ka pagājušajā vasarā “BeReal” piedzīvoja popularitātes pieaugumu, kas tagad ir nedaudz norimis. Pie tā, iespējams, vainojams tas, ka lietotne nepiedzīvo nozīmīgas pārmaiņas un nepiedāvā jaunas iespējas, kas tagad tiek mainīts. Šobrīd “BeReal” aktīvo lietotāju skaits sasniedz 20 miljonus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Biteme
    04.05.2023 08:50

    Tad jau parastie bikšu deldētāji sajūtīsies vēl vairāk lieki šajos dzīves svētkos, ja reālie cilvēki ir slavenības, ārtisti un spōrtisti, un metīsies zem vilciena vai laukā pa logu taisot selfiju, lai vismaz šādi nokostos no soctīklu slavas pīrāga.

    Reklāma