Web Analytics
More
    Reklāma

    “Meta” testē “BeReal” līdzīgu funkciju, ko plāno integrēt “Messenger”

    Jaunākie raksti

    Nav noslēpums, ka kompānijai “Meta” šad, tad patīk pakopēt svešus risinājumus un ienest tos savās lietotnēs. Daļa no tiem ieguvuši lietotāju interesi, citi – tā arī palikuši testa stadijā. Jaunākais risinājums, pie kā “Meta” šobrīd strādā, ir attēlu koplietošanas lietotnei “BeReal” līdzīga funkcija “Roll Call”, ko plānots integrēt “Messenger” grupu saziņā.

    To, ka “Meta” testē “Roll Call”, kā pirmais pamanījis sociālo mediju eksperts Mets Navarra. Pēc viņa teiktā, jaunās funkcijas darbība būtu ļoti līdzīga “BeReal”, kur lietotāji katru dienu nejaušā laikā tiek aicināti uzņemt attēlu ar savu tā brīža nodarbošanos.

    Reklāma

    Taču, lai nebūtu pilnīgs copy-paste ar “BeReal”, “Meta” izdomājusi, ka lietotājs jebkurā sev ērtā laikā “Messenger” grupas čatā var pievienot saturu. Piemēram, viens grupas dalībnieks var pievienot attēlu ar pusdienām un aicināt pārējos dalīties ar saviem ēdiena attēliem vai video. Lai pārējiem būtu motivācija piedalīties, “Roll Call” paredz arī laika atskaiti, kas tiks aktivizēta, kad pirmais grupas dalībnieks būs dalījies ar savu saturu un kad pārējiem būs nosūtīts paziņojums par to. Līdzīgi kā “BeReal” arī “Roll Call” neļaus skatīt citu grupas dalībnieku saturu, pirms pats ar savu nebūsi dalījies.

    “Roll Call” aprakstā minēts, ka funkcija izstrādāta, lai mudinātu “Messenger” lietotājus dalīties ar autentiskiem savas dzīves mirkļiem un parādīt tos draugiem un ģimenei. Ņemot vērā, ka “Roll Call” joprojām tiek iekšēji testēta, nav zināms, vai tā kādreiz tiks izlaista publiski. Lai vai kā, mudinājums dalīties ar autentisku un īstu saturu ir kaut kas mūsdienās nepieciešams un novērtējams un mazliet atšķaidītu interneta uzbūvēto mākslīgo pasauli.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma