Web Analytics
More
    Reklāma

    “Instagram” palaiž savu “BeReal” klonu “Candid Stories”

    Jaunākie raksti

    Augusta beigās rakstījām, ka “Instagram” plāno izlaist jaunu funkciju, kas būtu ļoti līdzīga pasaulē jau slavu ieguvušai “BeReal” lietotnei, kur lietotājiem jādalās ar reāllaikā uzņemtajām bildēm. Pēc pāris mēnešiem “Intstagram” beidzot nācis klajā ar “BeReal” klonu “Candid Stories”, kas iepriekš bija zināms kā “Candid Challenges” un darbosies iekš “Instagram Stories”.

    “BeReal”, kas tika palaista 2019. gadā, pēdējā gada laikā ir ieguvusi stabilu popularitāti gan pasaulē, gan arī Latvijā. Lietotne tiek pozicionēta kā unikāla alternatīva lielākajiem sociālajiem tīkliem, ļaujot lietotājiem vienu reizi dienā publicēt saturu ar konkrētā brīža nodarbošanos un diezgan ierobežojot mijiedarbības iespējas.

    Reklāma

    Avots: Meta

    Acīmredzot “Instagram” šāda veida satura publicēšana šķiet diezgan interesanta, tāpēc nāca klajā ar jauno funkciju “Candid Stories”, kuras darbība ir diezgan līdzīga. Lietotājiem vienu reizi dienā jādalās ar savu pašbildi jeb storiju. Savukārt citu lietotāju pašbildes varēs redzēt vien tad, kad lietotājs būs kopīgojis savu selfiju. Gluži tāpat kā “BeReal” gadījumā, arī “Candidid Stories” attēlus uzņems gan ar tālruņa priekšējo, gan aizmugurējo kameru.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma