Web Analytics
More
    Reklāma

    Uzņēmums Printful testē Framework portatīvos datorus un plāno ar tiem aizvietot savus esošos datorus

    Jaunākie raksti

    Vēl pirms aptuveni pusgada es par amerikāņu datoru ražotāju Framework Computer biju dzirdējis tikai pa ausu galam. Taču pēc mūsu lasītāju paustā sašutuma par šādu manu nezināšanu, nolēmu laboties un pats sev ilgtermiņa testam pasūtīju Framework Laptop 13 portatīvo datoru. Jau gandrīz pusgadu šo datoru lietoju ikdienā un novērtēju tā plašās pielāgojamības iespējas, kā arī priecājos par to, ka uzņēmums pavisam nesen piesaistīja papildus 17 miljonu dolāru investīcijas biznesa attīstībai.

    Izrādās, ka es neesmu vienīgais, kas šogad iepazīstas ar Framework datoriem. Pirmais Latvijas vienradzis – uzņēmums Printful jau vairākus mēnešus aktīvi testē 40 Framework datorus un plāno ar tiem nomainīt visus uzņēmumā līdz šim izmantotos Windows datorus. Tā kā Framework datorus var ļoti plaši pielāgot, Printful grasās datoru komplektāciju un tehnisko aprīkojumu pielāgot konkrētā darbinieka darba pienākumiem un nepieciešamībām.

    ReklāmaAdvertisement

    Uzņēmums savu interesi par Framework datoriem skaidro ar nemitīgiem meklējumiem pēc veidiem kā uzlabot savu ilgtspējas jomu. Ieviešot modulāros un augsti pielāgojamos Framework datorus, Printful mērķis ir pagarināt datoru kalpošanas laiku no 3-5 gadiem līdz 10-15 gadiem. Šī pieeja tika izvēlēta atbilstoši ilgtspējības un izmaksu efektivitātes principiem, nodrošinot, ka uzņēmums lieto tehnoloģijas atbildīgi un ievēro piemērotākās prasības un principus tehnoloģijām attīstoties, lai Printful samazinātu un ilgtermiņā neradītu tehnoloģiskos atkritumus.

    Jāsaka, ka Printful izvēle pāriet uz šī salīdzinoši jaunā un maz zināmā datoru ražotāja produktiem ir drosmīga. Cik redzēts citos lielos uzņēmumos, to IT departamenti parasti izvēlas kādu no lielo datoru ražotāju produktiem, kurus tipiski pavada arī pielāgoti savu produktu atbalsta līgumi. Framework gadījumā lielāks uzsvars tiek likts uz pašu klientu spējām apkalpot un modificēt savas ierīces. Framework šajā ziņā ir malači – piedāvā smalku savu datoru dokumentāciju un jācer, ka tuvāko gadu laikā nepieklibos arī Framework datoru rezerves daļu pieejamība. Lai izdodas!

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ģirts
    14.06.2024 09:03

    Ja vien šī kompānija neatbalstītu varavīksni, viss būtu kārtībā…

    Tas pats Jānis
    14.06.2024 21:43

    Pag, cilvēkam nav tiesības paust neatbalstu kādai sociālajai idejai? Vairs nav demokrātija? Vai arī drikst tikai atbalstīt tos, kam nav izdevies saglabāt veselo saprātu?
    Printful kolorītie izteicieni par iekļaujošumu tiešām viegli smako pēc kalifornijas.

    foo
    15.06.2024 18:22

    Puskokā lēcēji!
    Ja Latvijā nemaz normāli nevar nopirkt, tad man vienalga cik daudz slavas dziesmas apskatnieki par to dzied, palieku pie thinkpadiem.

    Reklāma