Web Analytics
More
    Reklāma

    “Google Gemini” mobilā lietotne beidzot būs pieejama arī Eiropā

    Jaunākie raksti

    Maija sākumā “Google” paziņoja, ka uzsāk sava mākslīgā intelekta (MI) čatbota “Gemini” mobilās lietotnes globālu izlaišanu. Taču normatīvo šķēršļu dēļ lietotne vēl līdz šai dienai nav pieejama ne Lielbritānijā, ne Eiropas Savienībā. Šķiet, ka tagad problēmas ir novērstas un “Gemini” mobilā lietotne tuvākajā laikā būs pieejama arī eiropiešiem.

    Februārī “Google” sāka sava MI čatbota “Gemini” mobilās lietotnes izlaišanu ASV. Četrus mēnešus pēc tam kompānija šo lietotni pakāpeniski padara pieejamu arī Eiropā. Pagaidām gan “App Store” vēl neredzu, ka “Gemini” lietotne būtu iespējams lejupielādēt un joprojām piedāvājumā rādās tikai neoficiālās “Gemini AI” lietotnes un dažādas alternatīvas.

    Reklāma

    Jāatgādina, ka 14. maijā norisinājās viens no “Google” gada vērienīgākajiem pasākumiem – izstrādātāju konference “I/O 2024”, kuras laikā uzņēmums prezentēja arī virkni jaunu iespēju, kas domātas “Gemini AI” čatbotam. Viena no tām ir personalizācijas opcija “Gems”, kas ļauj izveidot vēlmēm un vajadzībām pielāgotas “Gemini” versijas ar dažādām personībām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    06.06.2024 17:30

    Sodien man paradijas Gemini ka iespeja atseviska applikacija.

    Reklāma