Web Analytics
More
    Reklāma

    Arī “Samsung Galaxy Watch” viedpulksteņi tiks pie mākslīgā intelekta iespējām

    Jaunākie raksti

    Samsung” jau virknē savu viedtālruņu modeļu integrējis “Galaxy AI” mākslīgā intelekta (MI) funkcijas. Vakar uzņēmums paziņoja, ka šīs iespējas nonāks arī “Galaxy Watch” viedpulksteņos un sniegs lietotājiem jaunas veselības un fitnesa funkcijas, kuru pamatā ir mākslīgais intelekts.

    “Samsung” norāda, ka “Galaxy AI” sniegs personalizētus veselības un miega rādītājus, treniņu programmas un padomus. Kopumā uz MI balstītās funkcijas nodrošinās vispusīgāku ieskatu par lietotāja veselību, palīdzēs uzlabot labsajūtu ikdienā un padarīs sportošanu vēl aizraujošāku tiem, kuriem interesē aktīvs dzīvesveids.

    Reklāma

    Viens no lielākajiem jaunumiem, ko lietotājiem sniegs “Galaxy AI” atjauninājums, ir “Energy Score” rādītājs. Tas izmanto dažādus datus, lai sniegtu “visaptverošu ieskatu par veselību”, piemēram, miega mērījumus (gulētiešanas laiks, miega ilgums un kvalitāte), sirdsdarbības ātrumu un mainīgumu miega laikā, fiziskās aktivitātes.

    Būtisku pienesumu MI sniegs miega analīzē, piedāvājot papildu ieskatu gulēšanas paradumos. Jaunie miega algoritmi var analizēt, piemēram, miega kustību, latentumu, sirdsdarbības ātrumu un elpošanas ātrumu naktī. Šīs funkcijas tiks pievienotas jau esošajiem miega izsekošanas mērījumiem – krākšana, skābekļa līmenis asinīs, miega cikls.

    Priekšrocības no “Galaxy AI” saņems arī sportisti. Piemēram, profesionāli skrējēji varēs ieskatīties aerobā un anaerobā sliekšņa pulsa zonas rādītājos. Jaunā “Workout Routine”  funkcija ļaus apvienot dažāda veida vingrinājumus personalizētam režīmam un bez pauzēm pāriet no viena uz nākamo. Savukārt “Race” funkcija izaicinās pārspēt iepriekšējo uzstādīto laiku noteiktajā maršrutā.

    Jaunās MI funkcijas “Galaxy Watch” lietotāji saņems līdz ar “One UI 6 Watch” atjauninājumu “vēlāk šajā gadā”. Ierobežots skaits lietotāju varēs izmēģināt jaunās iespējas beta programmā. “Samsung” informē, ka atjauninājums nonāks: “Galaxy Watch4″, “Galaxy Watch4 Classic“, “Galaxy Watch5″, “Galaxy Watch5 Pro“, “Galaxy Watch6″, “Galaxy Watch6 Classic” viedpulksteņos.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    LAN
    30.05.2024 18:37

    Pat parasts salūzis pulkstenis spēj radīt pareizi laiku vismaz 2 reizes dienā, taču šie mēsli pēc atjauninājuma pat to nespēj nodrošināt:
    https://youtu.be/fWQ5hPN1tT4?si=BUllWeh1YK0JimWC

    Profs
    30.05.2024 19:16

    visiem šiem watch ir viens mega liels trūkums- tie nestrādā – ne samsung ne apple, Ir jau skaisti tie mārketinga materiāli, bet ja dzīvē baterija iet zem 24h, tad par kādu nakti un miega analīzi tur var runāt, jo tajā laikā tam watch ir jālādējās vai arī būs tukša baterija. Tad, kad kāds wath spēs ar vienu uzlādi izvilkt 2 nedēļas, tad tam būs reālas jēgas….

    Oskars
    31.05.2024 08:04
    Reply to  Profs

    Man ir Galaxy Watch 4 un es lādēja 1x divās dienās. Turklāt pagūst uzlādēties kamēr nomazgājos un uztaisu brokastis.

    Raimonds
    31.05.2024 08:21
    Reply to  Oskars

    Mans 4. jālādē reizi dienā,ja sportoju un sensori strādā vell sliktāk..

    Reklāma