Web Analytics
More
    Reklāma

    Par spīti darbinieku atlaišanām Tesla Supercharger tīkla attīstībā šogad ieguldīs 500 miljonus dolāru

    Jaunākie raksti

    Elektroauto ražotājs Tesla pēdējo dažu nedēļu laikā atlaidis vairāk nekā 10% darbinieku, tajā skaitā atbrīvoti gandrīz visi cilvēki, kas ikdienā strādāja pie Tesla Supercharger tīkla attīstības. Neskatoties uz to, Tesla šogad plāno ieguldīt vairāk nekā pusmiljardu ASV dolāru, lai tīklu attīstītu, sociālās saziņas platformā “X” raksta Tesla vadītājs Īlons Masks.

    Masks saka, ka šīs investīcijas nozīmē tūkstošiem jaunu lādētāju, veidojot jaunas uzlādes vietas un paplašinot esošās. Viņš uzsver, ka šīs izmaksas attiecas tikai uz paplašināšanos, savukārt ikdienas izmaksas, darbinot tīklu, šajā summā nav iekļautas.

    Turpinoties Tesla darbinieku atlaišanas vilnim, izskanēja šaubas par kompānijas spēju uzturēt un tālāk paplašināt savu Supercharger uzlādes tīklu, kas sevi pieteicis kā viens no labākajiem un stabilākajiem gan Ziemeļamerikā, gan Eiropā. Īpaši aktuāls šis jautājums kļuva lietotājiem tieši Ziemeļamerikā, jo tur faktiski visi autoražotāji pāriet uz Tesla NACS uzlādes spraudni, tādējādi iegūstot piekļuvi Supercharger uzlādes vietām. Masks gan neskaidro, kā tieši tas viss tiks nodrošināts un uzturēts.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Asaris
    13.05.2024 23:42

    Tām darbinieku atlaišanām jau nav nekāda sakara ar finanšu trūkumu.

    Kursors.lv
    14.05.2024 05:25
    Reply to  Asaris

    Ar ko ir sakars?

    n0@$$
    14.05.2024 03:14

    Par šo jau kursors neraksta: This weekend, over 1,000 Starlink Kits were delivered to the State of Rio Grande do Sul in Brazil for use by emergency responders supporting flood relief efforts

    Kursors.lv
    14.05.2024 05:24
    Reply to  n0@$$

    Nebijām manījuši šādu ziņu. Bet jauks žests no Maska puses.

    n0@$$
    14.05.2024 09:16

    Nu jūs nemanāt neko ,jo Forbs neraksta. Tā nav pirmā reize Ukraina, Havajas un kaut kur vēl.

    n0@$$
    14.05.2024 09:19
    Reply to  n0@$$

    Izrādās ka Berlīnes Gigafactori nestrādaja vienu dienu ,bet Forbs pieskaitīja brīvdienas un svētku dienu. Jūs izlabojāt rakstu ,kā Forbs:D

    Reklāma