Web Analytics
More
    Reklāma

    “ChatGPT” tagad var atcerēties, kas esi un ko vēlies

    Jaunākie raksti

    “OpenAI” savu mākslīgā intelekta (MI) čatbotu “ChatGPT” nepārtraukti uzlabo. Lai arī tā izmantošanas biežuma ziņā vērojams kritums, tas nepārtraukti tiek uzpucēts ar mērķi kļūt noderīgāks lietotājiem. “ChatGPT” nākamais lielais atjauninājums paredz, ka čatbots spēs atcerēties lietotāju, to, kas viņam patīk un, ko vēlas. Tas ir noderīgi tad, ja ar “ChatGPT” komunicē regulāri par līdzīgām tēmām.

    “ChatGPT” izstrādātājs “OpenAI” paziņojis, ka jaunākā čatbota funkcija ļauj atcerēties par lietotāju svarīgākajām lietām un, ņemot tās vērā, sniegt pielāgotas atbildes. Tas nozīmē, ka lietotājs var čatbotam pastāstīt par lietām, kuras tam vienmēr būtu jāzina, lai nākamreiz saruna virzītos raitāk un lietotājs varētu ātrāk noskaidrot sev vēlamo informāciju.

    Reklāma

    Džoanna Janga, kura strādā pie “OpenAI” MI modeļu uzvedības un produktiem, norāda, ka šobrīd “ChatGPT” neko daudz par lietotāju nezina. Tiklīdz lietotājs uzsāk jaunu sarunu ar čatbotu, tas aizmirst iepriekšējās sarunas un komunicē ar lietotāju kā ar “baltu lapu”. Taču čatbota jaunākais atjauninājums paredz, ka lietotājs var norādīt konkrētas lietas, kas “ChatGPT” būtu jāatceras un jāņem vērā, lai robots sniegtu pielāgotas atbildes vienmēr. Piemēram, var norādīt savu ģimenes stāvokli, profesiju, nodarbošanos, ko čatbots ņems vērā ik reiz, kad sniegs atbildi uz kādu lietotāja vaicājumu.

    Šī funkcija pašreiz pieejama beta versijā maksas abonentiem jeb “ChatGPT Plus” lietotājiem. Pagaidām tā ir aktīva visā pasaulē, izņemot Lielbritāniju un Eiropas Savienību.

    Reklāma
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jānis
    25.07.2023 10:25

    //visā pasaulē, izņemot Lielbritāniju un Eiropas Savienību.// Kas tad tur paliek?! (no tiem, kas to spētu izmantot)

    Reklāma