Web Analytics
More
    Reklāma

    Prezentēti jaunie BMW i4 un BMW 4. sērijas Gran Coupé

    Jaunākie raksti

    Prezentēts jaunais pilnībā elektriskais BMW i4 un BMW 4. sērijas Gran Coupé, kuru ražošana tiks uzsākta jau šī gada jūlijā. Uzlabotās tehnoloģijas un jaunie dizaina elementi apvieno automobiļu sportisko sniegumu ar mūsdienīgu un dinamisku braukšanas pieredzi.

    Vēl izteiksmīgāks dizains

    BMW i4 un BMW 4. sērijas Gran Coupé piedāvā jaunus virsbūves dizaina elementus. Pateicoties jaunam un uzlabotam automobiļa priekšējam režģim, BMW 4. sērijas dizains ir kļuvis vēl izteiksmīgāks. Jaunajiem modeļiem raksturīgi uzlabota dizaina priekšējie LED lukturi, kā arī papildaprīkojumā pieejami adaptīvi priekšējie LED lukturi ar matricas tālajām gaismām, kas braukšanas laikā pasargās citus automobiļu vadītājus no apžilbšanas. Virsbūves krāsojumu klāsts papildināts ar New Cape York un Fire Red krāsu toņiem.

    Reklāma

    Ērta un dinamiska braukšanas pieredze

    Jaunie modeļi piedāvā progresīvu un sportisku interjeru ar BMW raksturīgo izliekto displeju un jauna dizaina stūri. Standarta aprīkojumā modeļiem ar iekšdedzes dzinēju uz stūres atrodamas pārnesumu pārslēgšanas lāpstiņas, nodrošinot vēl ērtāku un dinamiskāku braukšanas pieredzi. Pēc izvēles pieejami M Sport un M Performance modeļi ar īpašām dizaina iezīmēm.

    Jaunie modeļi būs lieliski piemēroti gan ikdienā pārvietojoties pilsētā, gan veicot garākas distances. BMW i4 un BMW 4. sērijas Gran Coupé nodrošina ne tikai ērtu, piecvietīgu salonu, bet arī bagāžnieku, kura ietilpību var palielināt no 470 litriem līdz pat 1290 litriem.

    Pilnībā elektriskais BMW i4 un jaunais BMW 4. sērijas Gran Coupé

    Pilnībā elektriskais BMW i4 tagad pieejams četros modeļu variantos: BMW i4 xDrive40 ar elektrisko visu riteņu piedziņu, BMW i4 M50 xDrive, BMW i4 eDrive40 un BMW i4 eDrive35. Visus BMW i4 modeļus ir iespējams uzlādēt arī mājās, kā arī Plug & Charge Multi Contract nodrošina ērtu uzlādi brauciena laikā.

    Savukārt jaunais BMW 4. sērijas Gran Coupé pieejams ar dažādu dzinēju variācijām. Atkarībā no modeļa dzinēja jaudas pieejama klasiskā aizmugurējo riteņu piedziņa vai BMW xDrive inteliģentā pilnpiedziņas sistēma. Visi BMW 4. sērijas Gran Coupé modeļi ar iekšdedzes dzinēju tagad standarta aprīkojumā ir pieejami ar astoņu pakāpju Steptronic Sport pārnesumkārbu.

    Palīgsistēmas drošai braukšanai

    Plašs sistēmu klāsts nodrošina drošu un ērtu braukšanu. Standarta aprīkojumā pieejama ātruma ierobežojuma informācija, frontālās sadursmes brīdinājuma sistēma, parkošanās un atpakaļgaitas kamera un palīgsistēma. Kā papildaprīkojums pieejams Driving Assistant Professional ar stūrēšanas un joslu kontroles asistentu, un aktīvo kruīza kontroli ar Stop&Go funkciju, kā arī parkošanās asistents Plus. Jaunā BMW i4 un BMW 4. sērijas Gran Coupé standarta aprīkojumā ietilpst BMW iDrive ar QuickSelect.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    JRage
    15.05.2024 15:27

    Subaru? Vismaz ārēji un pa gabalu var sajaukt

    Labvēlis
    15.05.2024 17:07

    Hyondei i30 ātrmuguris.

    Kaka.

    Reklāma