Web Analytics
More
    Reklāma

    Sestdien pie Arēnas Rīga sezonu atklās japāņu auto fani no visas Baltijas

    Jaunākie raksti

    Jau sestdien, 22. aprīlī, pie Arēnas Rīga notiks jdm.lv organizētais japāņu automašīnu un motociklu īpašnieku pavasara sesijas saiets “Japfest Riga”. Pasākumā piedalīsies vairāk nekā 200 japāņu auto īpašnieku, radot iespēju plašākai publikai apskatīt gan amatieru, gan profesionāļu būvētus auto projektus.

    “Japfest Riga” laikā būs iespējams apskatīt retus japāņu auto, kurus ikdienā uz ielas sastapt gandrīz nav iespējams, piemēram, ieradīsies Baltijā vienīgais no Japānas importētais Nissan Cima, kā arī Datsun 280z, auto pasaulē zināms arī kā Fairlady Z. Tāpat arī tādi japāņu auto klasikas auto kā Nissan Skyline un Silvia, Toyota Supra un Chaser, Lexus LS400, Honda S2000 un citas.

    Reklāma

    Skatītājiem būs iespēja aplūkot japāņu auto projektus, sākot ar sakoptiem, atjaunotiem standarta auto, beidzot ar auto jaudu trīskāršotiem uzlabojumiem un pārbūvi izmantošanai amatieru un profesionālās auto sacensībās.

    Jdm.lv ir sociāls autoentuziastu projekts ar vīziju popularizēt japāņu automašīnas, japāņu kultūru, japāņu auto tūninga stilus, auto un moto sportu Latvijā. Mēs apvienojam līdzīgi domājošos cilvēkus.

    “Japfest Riga” aicināti pieteikties koptu japāņu auto un motociklu īpašnieki, pasākums plānots no plkst. 11:00-15:00, dalībniekiem iebraukšana no 10:00. Pasākuma dienā plānotas dažādas aktivitātes ar atbalstītāju balvām, tai skaitā automašīnu limbo, jeb zemākās automašīnas sacensības, kā arī dalībnieku un skatītāju balsojums par skaistāko auto. Reģistrācija pasākumam jdm.lv.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    grh
    17.04.2023 13:54

    Būs pilns ar auto, kam ir šķībi riteņi un salauztas piekares? Galvenais neaizmirst uzstādīt saltiņu stendu, lai var visi veipot uz nebēdu.

    csdd_runasvirs
    18.04.2023 09:34
    Reply to  grh

    Š­ķību riteņu un salauztas piekares volkswagenus, audi un etc. vari katru dienu redzēt uz ielas. Tādiem vēl bonusā parasti nāk melni dūmu mākoņi, jo ekoloģijas domātas l0.iem :)

    Reklāma